Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

Redflowers ben sana küstüm ya.Kafe açmışın muhteşemde hani bunun otoparkı ya ben jeepimi nereye park edecem. khkh56

Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

redflowerscım hayırlı olsun cafen artıkın bizi de ağırlarsın, pasta isterim haaa ona göre khkh56

su_duru hadi bakalım ayağa iyi bas, kaçırma haaa iyi bas ki anlasın kiminle kaşık attığını damat khkh56

Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:

Arkadaşlar,

2008'in son "Hayatım Değişti" toplantısının yeri ve tarihi belli oldu: DEPRESYON. 31 Aralık 2008, 13:00'de toplantı ve seminer, 20:00'de yılbaşı eğlencesi (sabaha kadar devam). Toplantıya katılmak isteyenler lütfen Redflowers'a bildirsinler (ona göre ayarlamalar yapılacak).
Bu arada ben de tüm çakralarımı açtım / düzenledim. Süper çekim yasası yapabiliyorum. Ne istersem anında önümde. Hatta istediklerim önümde istemediklerim arkamda. derty
Sevgiler
NOT: Redflowers beni listeye eklermisin lütfen

Ne istersem anında önümde. Hatta istediklerim önümde istemediklerim arkamda.  derty
khkh56  khkh56  khkh56  khkh56

harikasın  kiss3 ama bidaha bu adamı kullanma  derty ( şaka tabi :) )

smil56 smil56 smil56

kiss3 kiss3

Sevgılımle tekrar beraber olmak ıstıorum.. olacagımda:) sonucta kurdugumuz cumleler bıle onemlı oldugu için sankı o hala hayatımdaymıs gıbı yazmak ıstıyorum onu cok ama cok sevıyorum...

(çok güzel bir konu açmışsın.) Mesela yarın olmuş:D ...aa arkadaşlar bana çıktı laptop o kadar da düşünmüştüm bana çıksa diye ,çok mutluyum vuvvvvvvv f678h ya şimdi laptopumla yazıyorum bunları size, tek sorun kaldı çift girişli bi modem almak.Şükürler olsun.çok güzel bu ya darısı isteyenin başına smiliyface

YESHAPPY ' Alıntı:
(çok güzel bir konu açmışsın.) Mesela yarın olmuş:D ...aa arkadaşlar bana çıktı laptop o kadar da düşünmüştüm bana çıksa diye ,çok mutluyum vuvvvvvvv f678h ya şimdi laptopumla yazıyorum bunları size, tek sorun kaldı çift girişli bi modem almak.Şükürler olsun.çok güzel bu ya darısı isteyenin başına smiliyface

Tebrikler arkadaş, senin adına sevindim, şanslı biriymişsin thumbsanim
Ben de kendi isteklerimi paylaşayım;
mesela; sevgilim bana geri döndü, bana karşı ettiklerinden dolayı özür diledi, çok deyişmiş inanamazsınız, o kaba biri gitmiş yerine iyi huylu biri gelmiş sanki, bana beni çok sevdiyini ve bir daha asla yalan söylemiceyini dedi, çok mutluyum yaaa.... sevincli

ya hakketten çok güzel bi şey olmasını istediğin şeyleri hayal ederek paylaşmak y789

cancer ya bana çıkmadı laptop " ben nerde yanlış yaptım yaaaaaaaaaaaaaaaaa o laptopta gözüm kaldıııııııııııııııııı emb23"

ama nivea bakım seti çıktı o kadar kişinin arasından bu bi başarı şükürler olsun.

"hayal ediyorm yine; ne olduysa inanamadım ummadığım yerden çekilişte kazanamadığım laptop bana geldi" smiliyface smiliyface

hy789

Ben çalışmak, üretmek istiyorum.Saygın, imkanları iyi, sevgi dolu bir ortamda çalışmak istiyorum...Allah İnşallah nasip eder.Yoruldum artık, motivasyonum bitti.

şöyle yapalım mı..

ben çalışkanlığımı üretkenliğimi; saygın, imkanları iyi, sevgi dolu bir çalışma ortamında kullanmayı seçiyorum..
Rabbim bana bunu veya daha iyisini nasip etsin..

*son iki cümleni eklersek çalışkan olduğun ve üretmek isteğinle çelişmez mi canım benim.. dusun

niyetini senin istediğin kelimelerinle olması açısından örneklendirdim.. daha da güzel bir hale getirebilirsin.. super

bu gece rüyanda beni görmesen bari.. uykulusmile forumda kabus gibi her mesajının altına cevap yazdım.. girlhaha

sevgiler..

Ben anlamadım, çelişen ne?Çelişen bişi yok,çünkü amaç belli, ama motivasyon gitmiş...

Saçlarım artık dökülmüyor ve hafiften yeni saçlar çıkmaya başladı...İlerleyen günlerde, sorunsuz bir süreç içerisinde, açılan şakaklarım kapanacak..
:D

sevincli tebrik ederim blazer.. ark5

tüm hedeflerinin kolaylıkla gerçekleşmesi dileklerimle.. super

sevgiler..
actionsmile

artık sosyal bi insanım.bundan sonraki hayatımda böyle rahat huzurlu geçicek.şu anda çok mutluyum.çünkü kalabalık ortamlarda bakışlar bana çevrildiğinde çok rahatım.

.bilmem doğru oynadım mı.

merhaba arkadaşlar ben henüz yeni üyeyim siteye.gezinirken

ben green card kazanmayı seçiyorum arkadaşlar ve
ben amerikada yaşamayı ve çalışmayı seçiyorum
inş.44a

Çok güzel düşünülmüş öncelikle.

Benimde hayalim öncelikle bu sene ODTÜ de uluslararası ilişkiler bölümünü kazanmak.
İnşallah çok yakında bende mesajlarımı Ankara 'dan göndericem :D

f678hoooh cok guzel mekan hazir,duyunde var. bir basin eksikdi onuda ben yaparim. redflower mekaninda romantik siirler solemesi,ayrica depresyonda olanlara psikolojik depresyon tedaviside mendenyrl78. bir gitar calmam eksik kaldi onuda mazur gorun artik

oley ben artik radyoda calisiyorum.ishimi cok seviyorum. tahsilimi davam etdirib psikoloji okuyorum. bu arada kendime super bide sevgili buldum. keyfime diyecek yokidea3

Bu eğlenceli dönemimi(öss :D ) en başarılı şekilde atlatıp, hedeflediğim teknik üniversitede hedeflediğim bölüme ismimi yazdıracağım. Evime kazandığım okuldan gönderilecek olan tebrik broşürünü okuduğumda yaşayacağım gururu, mutluluğu şimdiden hissedebiliyorum.
Evet biliyorum bu işi başaracağım, belki derslerimi aksatıyor olabilirim ama hiçbir eksiğim kalmayacak, en mükemmel şekilde bu işi noktalayacağım. benim için hayırlısı olanın ne olduğunu biliyorum, hissediyorum. Bende artık arılardan biri olacağım :D
Bu iş bu kadar, artık kalan teferruatlarla eğlenmekle meşgulüm. Benim için hayırlı olan bu. Son noktamı koymaya az kaldı.Nokta

İnandıktan sonrası kazançtır, hepimizin isteklerimize içten inanacak ruh halinden ayrılmamamız dileğiyle

Haziran 2009 daki KPSS benim için süpper geçecek hatta agustosta sonuç belgemde 90 yazacak ve tercihlerimde İstanbul'u tercih edip Eylül'de çalışmaya başlayacağım. Bu arada 8 Ağustos'ta düğünüme davetlisinizuy897

Sakin,huzurlu,sıcak ve mutlu bir yuvam olacak.

E okula dolmusla gitmiycem dimi kan kırmızısı bir Micra bana eşlik edecek. Ben ona değil ha o bana y789
E aşkıma da bir Q7 alıyoruz....

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri