Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olur:))

bende artık çok rahat bir insanım ve çok rahat iletişim kuruyorum herkesle ve herzaman mutluyum yüzümdeki tebessüm herzaman kalıyor hayatı ve kendimi çok seviyorum her yaşadığım şey çok güzel oluyor her şey süper ben süperim sizlerde öyle

ne kadar yemek yersem yiyeyim bir türlü kilo alamıyorum
ayrıca son zamanlarda kilo kaybetmeye başladım...

Odtü mimarlıkta 3.senemdeyim arkadaşlar!
Tamam her senem birbirinden daha güzel, hatta sırf şu anda yaşadığım için bu senem en iyisi ama hazırlık bi başkaydı yahu, yatarak bi seneyi geçirmek mi dersin, gitar kursu senin kendo kursu benim kendimi geliştirmem mi dersin, bahar şenliklerinde, konserlerde doyasıya kopmak mı dersin bilemedim şimdi... ya hayatımda böyle "bugün hayatımın en güzel günü" diye uyandığımı hatırlamıyorum ya, nası bi yaşama sevincidir bu! öyle mutluyum ki, hayatım öyle mükemmel ki.. çekim yasasını etrafımdakilere de yaymak için elimden geleni yapıyorum, onlar da etrafındakilere yayıyor, mükemmel bi hayat bu.. tam istediğim batıkentteki evimde yaşıyorum, yoyo turnuvasında birinci oldum, kaykay ve bumerangda yeni numaralar öğrendim, kendi mangamı çıkardım! 2sene sonra da iş hayatına atıldım mııııı... işte bu ya.. tatillerde de anneannemleri götürüyorum istedikleri yerlere. çok mutluyum! bu geçen 3 senede o kadar çok güzel şey oldu ki anlatamadıklarım var, ama yakın zamanda tekrar geldiğimde anlatıcam. en güzel şeyi yazmadım, 2 sene sonra innnnşallah düğünüme davet ettiğimde görürsünüz o güzelliği :D

hepinizi seviyorum, iyi ki varsınız dostlarım ^.^
enerjim isteklerinizden yana.
kendinize iyi bakın, şimdi gitmem gerek, önemli bi aileyle tanıştırma operasyonuna geç kalmak istemem :D

Tamam her senem birbirinden daha güzel, hatta sırf şu anda yaşadığım için bu senem en iyisi ama hazırlık bi başkaydı yahu, yatarak bi seneyi geçirmek mi dersin, gitar kursu senin kendo kursu benim kendimi geliştirmem mi dersin, bahar şenliklerinde, konserlerde doyasıya kopmak mı dersin bilemedim şimdi... ya hayatımda böyle "bugün hayatımın en güzel günü" diye uyandığımı hatırlamıyorum ya, nası bi yaşama sevincidir bu! öyle mutluyum ki, hayatım öyle mükemmel ki.. çekim yasasını etrafımdakilere de yaymak için elimden geleni yapıyorum, onlar da etrafındakilere yayıyor, mükemmel bi hayat bu.. tam istediğim batıkentteki evimde yaşıyorum, yoyo turnuvasında birinci oldum, kaykay ve bumerangda yeni numaralar öğrendim, kendi mangamı çıkardım! 2sene sonra da iş hayatına atıldım mııııı... işte bu ya.. tatillerde de anneannemleri götürüyorum istedikleri yerlere. çok mutluyum! bu geçen 3 senede o kadar çok güzel şey oldu ki anlatamadıklarım var, ama yakın zamanda tekrar geldiğimde anlatıcam. en güzel şeyi yazmadım, 2 sene sonra innnnşallah düğünüme davet ettiğimde görürsünüz o güzelliği :D

kendinize iyi bakın, şimdi gitmem gerek, önemli bi aileyle tanıştırma operasyonuna geç kalmak istemem :D

amanın , bu ne sosyallik. yazdılarını bende mıknatıs gibi çekiyorum hüüppppp. dersem nası olur y789

Fikir öneren kişiler cesur olanlardır, eleştirip alay edenler de bir işe yaramayıp laf üreten böceklerdir. Ben de önerinize "ev istiyorum" diyorum inşallah.

annca 11 gün sonra keşfedebildimm khkh56khkh56 Altın madeni gibi hayat bee y789 helal olsun dostumm sevincli Valla Maşallah diyim de, na'sar falan değmesiiinn khkh56khkh56 Ohh bee!! Hayatt ne güzeeellllll blissy iyiki varsınn, iyiki varsınıııızz ::)

sınavlarım mükemmel ötesi geçti, kendimi harika hissediyorum.sonunda istediğim bölümü kazanabileceğim!oh oh ohh be!Allahım sana şükürler olsun.Çalışmamın karşılığını aldım.mükemmel bir yaz beni bekliyor.Birde arkadaşımla geçirdiğim o güzel günü hiç unutmayacağım.Hayat ne güzel! Her gün yepyeni şeyler öğrenmek ne güzel!Kendimi şanslı hissediyorum.İnşallah cennette bu siteye üye olanlarla tanışmak istiyorum!
Rabbimi, ailemi, herkesi, kendimi, bu siteyi çok seviyorummmm....İyiki varsınız, iyiki varım:)

babam emekli oldu sonunda ama annem yinede hafif bi iş olsa dahi çalışmasını istiyor. babamda istior ve kısa zamanda tam istediği gibi, rahatça, huzurla çalışabileceği bi işe sahip oluyor ve buda müstakbel damadı sayesinde gerçekleşiyorsevincli. iş falan derken babam sevgilimle ii anlaşmaya başlıyorlar her zaman beraber vakit geçiriyoruz annem, kardeşim ve akrabalarımız çevremizde sevgilimi ve ailesini çok seviyorlar iyi anlaşıyorlar. tabi kısa zamanda nişanda yapıyoruz, nişanlımında işleri çok çok iyi gidiyor. bu arada canım anneme ve kardeşimede severek çalışacakları işler bulunuyor . ayrıca seneye baharda inşallah evlendiğimizdede şu an bulunduğumuz şehirde kalmaya karar veriyoruz çünkü burda işlerimiz gayet tıkırında. y789

Cevap: Ynt: Aklıma çok hoş bir fikir geldi.Eğer birlikte uygularsak çok eğlenceli olu

Belgin ∞;68960' Alıntı:
y789 İyi fikirmiş aslında.Biz duru79 la konuşurken hep bu şekilde konuşuyoruz zaten.Ama ben ekleyebiliri mesela bir tane.Benim en büyük hayalim bir cafe-bar sahibi olmak.3 katlı bir yer en alt katı cafe-bilardo,2. kat kitap-nargile,3.katı da bar.Ama öyle disco tarzı değil tabii.Gayet hoş bir ortam kaliteli müzikler.Belli günlerde fasıl geceleri,türkü geceleri olacak.Çok değişik bir planlaması veçok değişik bir atmosfer olacak.Anlatırken gözümde canlanıyor sevincli

Ay yine heyecanlandım bak.Neyse sakinleşiyim de sonra yazarım yine.

süper bir hayal.İnşallah gerçekleşir bu istediğin

fikrine bayıldım harika ben varım fırsat buldukça katılırım

halil işlerinde kazandığı parayı tam 3 katına çıkardı ve çok sevdiği işine dört elle sarıldığını gördükçe ondan ilham alıyorum, kızımız sanki bize mutluluk ve barış getirdi çok teşekkür ediyorum evrene, bu kadarını tahmin bile etmemiştim annemlerle halil barıştılar bi yana artık öyle güzel anlaşıyolar ki bazen onu benden daha çok sevdiklerini bile düşünüp kıskandıım oluyo ilk ev lendiğimizde bir iğnemiz bile yokken dostlarımızın ve onların dostlarının yardımıyla ev kurmuştuk şimdi biz insanlara yardımda bulunuyoruz bundan da çok mutluyum çünkü dünyanın en güzel şeylerinden biri paylaşmak şimdi de bu mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim

halil işinde kazandığı parayı üç katına çıkardı partysmiley çok sevdiği işine öyle dört elle sarıldığını gördükçe ondan ilham alıyorum annemlerle halil barıştı ve şimdi o kadar seviyolar ki birbirlerini bu kadarını tahmin bile etmiyodum ooo67 eski kavga ettikleri günleri şimdi gülerek anıyoruz eeee sıkı dostluklar kavgayla başlarmış..happy6

insan sadece buradaki yazıları okuyunca bile pozitif enerjiyle doluyor iyi ki böyle bir başlık açmak aklıma gelmiş:))

Hayatımdaki her şey yolunda,severek yaptığım bir işe sahip,hayatımın her alanında mutluyum:))

telkinler ile beraber uygulamak , örneğin "kendine güven"
denemek bedava :)

Yaa hala inanamıyorum sevdiğim çocuk bana geri döndü,beni seviyor:)) Biliyodummmmmmm biliyodummmm:)şuan içim kıpır kıpır anlatamam yaa onca senenin acısı uçtu gitti sanki herşey daha güzel şimdi...minnettarım...:)

Evvet bende harika iletişim kurabilmek istiyorum takdir almak dersanede 1. olmak gitarı ilerletmek tiyatroya katılmak arkadas edinmek bana benzeyen insanlar bulmak eğlenmek istiyorum istiyorum da istiyorum enerjimi aktarabilmek istiyorum yaniii :D

Aslına bakarsanız Ruh Gençleştirme Merkezi açıyorum beklerim .p (:

Hiç ait olmadığım bir şehrin , bana ait olduğunu düşündüğüm bir evin penceresinden gecenin siyah mührüyle donanmış boş yollarına bakıyor ve bu yollardan geçip gitmeyi diliyorum.demiştim;
27 Haziran 2011 ' de Adana'ya tayin oldum ailem eşim çocuklarımız ah çok güzel sağlıklı,mutlu ve huzurluyuz iş arkadaşlarımla çok uyumluyuz.teşekkür ederim.

sevdiğim adamla mutlu,huzurlu,birbirimizi tamamladığımız bir ilişki yaşıyorum. s456

X kişiyle nihayet evleniyoruz :)

vede ankarada yaşamaya başlamak içinn eşyalarımı topluyorum
iş hayatına kötü bir başalangıç yapmış olsamda hayatımdaki yeri hep ayrı bana kattıkları ise muhteşemm ,
ankarada ise sertifika dolu bi hemşire olduğum için tam istediğim yerde çalışcakmışım .düşünebiliomusunuz ?

ev arkadaşımı çok seviyorum vede ondan ayrılmak ise çok zor olacak.

şimdiiden gelinlik modellerine bakıyorum vede kara veremiyorum.

bütün çeyzimi kendim aldım.vede param bile arttıı .
YAŞASIN HAYATTTT

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri