B
blue jaloon
Guest
hayallerimden korkmak?Bernce korkma. Demekki hayallerine hala inanmıyorsun sen.
Yoksa bana 5000Euro aylık seni korkutmazdı. Baştan kaybetmeye adaysın.DD
iyide o lafim sanaydi
yani anlasamadik manasindakhkh56
hayallerimden korkmak?Bernce korkma. Demekki hayallerine hala inanmıyorsun sen.
Yoksa bana 5000Euro aylık seni korkutmazdı. Baştan kaybetmeye adaysın.DD
20 ağustos 2009; bugün yıllardan sonra ilk defa güne borçsuz olarak uyanıyorum...hiçbir bankaya borcum yokk...allahım ne güzel bir duygu bu ... şükürler olsun kahvesmiley...
hayallerimden korkmak?
iyide o lafim sanaydi
yani anlasamadik manasindakhkh56
ask olsun ben ne degersiz nede layiksiz buldum girgir olsun diye masumane yazdim allah kalbine göre versinYani beni ve vereceğim emeği 5000Euroya layık göremediğini anlatmak istedin.
Ben ise değersiz olduğumu kabul etmiyorum hala senin kendini bu kadarcık para verecek güçte hissetmediğini anlıyorum. Bunu farketmen için bu mesajı tekrar ayazıyorum.
Amaç senin işinde çalışıp illa 5000Euro kazanmak değil senin dileklerine inanman..
Benim asıl niyetim senin yanında muhasebeci olmak değil
kendi işimin shibi olmak. Ben her şeyi yazıyorum. Defterime sıralıyorum
Gerçek niyetlerime ulaşana dek aklıma gelen niyetleri yazacağım.
Sana da kolay gelsin..
ask olsun ben ne degersiz nede layiksiz buldum girgir olsun diye masumane yazdim allah kalbine göre versin
yahu hele o günler gelsin ne mutlu bana yardimim dokunursa insanligaactionsmile
teşekkür ederimyaprakçım bu çok güzel bi fikir bende çok param olursa bi çiftlikte bir sürü hayvanla yaşamak istiyorum köpeklerimle özellikle.arkadaşlar huzur ve mutluluk aradığınızda çiftliğe beklerim hepinizi
31 aralık gecesi bana çıkan piyangoyu acaba ne zaman alabilirim diye düşünüyorum.Paralarlarlarlarlarımı almaya gidiyorumalıp hayırlısıyla yüksek meblaaamı
dönerken ona rastlıyorum.Bundan daha büyük mutluluk olamaz (olur olur
)aşkla para yanyana
hemde sonsuz hayırlarla.Çok rahatım bir süre gelir problemim olmayacak. o süre bitmeyecek hiç, çünkü ev alıp kiraya vereceğim.Apartman da olabilir daha karar vermedim
Ama ölene kadar alım gücümün olmayacağı kesin.İşimde de epeyce başarılı bir şekilde ilerliyorum.Yaratıcı tasarımlarımı Allah'ın lütfuyla görücüye çıkarıyorum.Derken süper ,severek yapabileceğim bir tasarım teklifi geliyor.bu işten de anlımın akıyla, beğeniyle çıkıyorum, hayırlısıyla hep.aklımda olan kişilere para yardımında bulunuyorum.Hepsi rahata kavuştuğu için mutlu, çok seviniyolar.Ben hep şükrediyorum bu durumuma. Attığım her adım beni ve etrafımdaki herkesi hayırlara götürüyor.Mutluyuz hepimiz.
sevdiğimle barışıyoruz sonunda anlıyor kıymetimi, beni ne kadar özlediğini ve gelip konuşuyor. geçen gün bana bakmamak için zor tuttu kendini içi gitti de bi şey diyemedi. ama artık dayanamıyor ve konuşuyor. derslerimde çok başarılıyım mesleğimde çok iyi yerlere geliyorum. Allah'a şükür her şey yolunda. herkes beni çok seviyor ben de sizleri seviyorum.çok teşekkür ediyorum...
"biz bile inananamıyoruz. " kısmına dikkat! olumsuz cümle!vay vay vay bu ne şans allahımm daim olsun inşallah arkadaşlar. cilgin897
bende sevdiğim hayatımın erkeği ile evleniyorum. .Aşkımıza herkes saygı gösteriyor ve ailemde dahil olmak üzere izin veiyorlar. herşey o kaar güzel geliyşiyorki biz bile inananamıyoruz. darısı bütün sevenlerin başına y789
İstediğim hayal ettiğim işteyim.Çalışarak severek yaptığım işten iyi para kazanıyorum.Beni anlayan beni ben diye seven biriyle beraberim.Hayatıma güzellikler akıyor.Evrenden sipariş ediyorum evrende bana fazlasıyla veriyor.Çok mutluyum))
"biz bile inananamıyoruz. " kısmına dikkat! olumsuz cümle!
biz bile bu gelişmelere hayranlık duyuyoruz daha güzel yakışıyor
tebrikler partysmiley
khkh56khkh56 hahaaa smil56 iyiymişş y789 ne güzell sevincli. . .nişanlımı ailem bende çok seviyor yaww sevincli
Bu kadar güzel olamazdı bir sipariş.Aynenİstediğim hayal ettiğim bi bölümü okudum.Çalışarak severek yapacağım işten iyi para kazanacağım.Beni anlayan beni ben diye seven biriyle beraberim.Hayatıma güzellikler akıyor.Rabb imden istiyorum o da bana fazlasıyla veriyor.Çok mutluyum)) s456s456s456s456s456s456s456
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.