AKILLI AMERIKALILAR !

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Bluesky24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Amerikan Deniz Kuvvetleri ne ait unlu savas gemisi Missouri nin gorevlileriyle, Newfoundland de gorevli Kanadali Yetkililer arasinda 1995 yilinda yapilan ve tumuyle gercek olan bu telsiz gorusmesi Amerikan Deniz kuvvetleri tarafindan ayni yil aciklanmistir.AMERIKAN GEMISI : Carpismayi onlemek icin lutfen rotanizi 15 derece kuzeye cevirin. tamam.KANADALI YETKILILERIN YANITI :Carpismayi onlemek icin biz Sizin rotanizi 15 derece guneye cevirmenizi oneriyoruz. tamam.AMERIKAN GEMISI : Amerikan Deniz Kuvvetleri gemisinin Kaptani konusuyor. Tekrar ediyorum rotanizi değiştirin. tamam.KANADALI YETILILERIN YANITI :Hayir, biz rotamizi degistiremeyiz. Tekrar ediyorum ; siz rotanizi degistirin. tamam.AMERIKAN GEMISI : Burasi Amerikan ucak gemisi Missouri. Adimizi duymamis olanlara animsatiyoruz; Amerikan Deniz Kuvvetlerinin buyuk savas gemisi Missouri yiz. Lutfen şakanizdan yada inadinizdan vazgecin, Derhal rotanizi degistirin. hem de hemen simdi.tamam.KANADALI YETKILILERIN YANITI : Peki bizde size kendimizi tanitalim, SS/Missouri. Burasi deniz feneri.Tamam!

Kaynak: Hekimce

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri