Akdağ tam gün için süre verdi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

bluemoon24

New member
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, dün akşam Afganistan Sağlık Bakanı'nın kabulünden sonra Madimagazin muhabirinin sorusu üzerine Tam Gün Yasası için hazırlanan taslak metni iki ay sonra kamuoyuna açıklayacaklarını bildirdi. Teknik anlamda çalışmaları büyük ölçüde tamamladıklarını belirten Akdağ, önümüzdeki bir iki ay içinde kurumlarla yazışmaları ve görüşmeleri tamamlayacağız. Ayrıca Başbakanla da bazı toplantılar yapacağız. Bunların sonucunda tasarıyı Başbakanlığa göndermeden önce de sivil toplum kuruluşlarının katkıları sonucunda kamuoyuna açıklayacağız. önümüzdeki bir iki ay içinde taslağın kamuoyuna açıklanacağını düşünüyorum diye konuştu.

Açıklama sürecinin biraz da sivil toplum kuruluşlarıyla yapılacak görüşmelerin süratine bağlı olduğunu belirten Bakan Akdağ, kanun yapıldıktan sonra 6 aylık bir geçiş süresi vermeyi düşündüklerini kaydetti.

Maliyet sınıflandırılması yapılacak

Sosyal Güvenlik Reformu ile ilgili Yasa Tasarısı ile birlikte özel hastanelerin alacağı farkın yüzde 20 olarak belirlenmesi ve hastanelerin sınıflandırılması konusunda Bakan Akdağ, Tasarı'nın en kısa zamanda Sağlık Komisyonuna gideceğini söyledi. Çalışma ve Sosyal Bakanlığıyla birlikte hastanelere veya diğer sağlık merkezlerine ödenecek paralarla ilgili bir sınıflandırma yaptıklarını bildiren Akdağ, Tüm hastanelerin genel anlamda sınıflandırılmasından ziyade onlara ödenecek paralarla ilgili sınıflandırma olacak bu. Kamu ve özel hastaneler anlamında söylüyorum. Sınıflandırma daha çok maliyete ilişkindir. Bugün de bu uygulamayı SGK zaten yapıyor diye konuştu.

Bakan bu uygulamanın Hastane Birlikleri Yasa Taslağında geçen hastane sınıflaması düzenlemesinin karşılığı olmadığını bildirdi.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri