19 Nisan İstanbul Semineri

baktım bensiz tadı tuzu olmayacak o seminerin ama ben seminer harici geliyorum zeynepp sende gel redflowers geliom bak ona göre şaman tel ederim zamanını öğrenirim ben vallaa çaylar senden atakan kokoreçte senden metin06 şövalyem sevincli
serpil sizde geliosunuz dimi

Gidecek olan arkadaşlar çok şanslısınız.ben Ankara seminerine gidememiştim.İstanbul'a kesin geliyordum.Ama 19 nisan da veli toplantımız olduğu için gelemeyeceğim. İzin alamadım.hatta siteye tarihi değişir mi acaba? diye mail bile atmıştım. Çok üzgünüm. Sanırım İstanbul'da uzun bir süre de olmayacakmış zaten... Bana İstanbul daha yakındı.
Neyse çok çok çok arzu etmeme rağmen kısmet değilmiş gerçekten....Giden arkadaşlar sonra yazarsınız yaşadıklarınızı buraya bizde okuyup teselli oluruz:))) herkese sevgiler......

Bağlantı adresine mail gönderemiyorum..ve sevgili redflowers size özel mesaj attım..

merhabalar elimde olmayan sebeplerden dolayı pazar seminerine katılamıyorum sonana kadar bekledim belki sonuç değişir diye ama nafile inşallah bir daha ki sefere.

ağla2emb2388a

Merhaba arkadaşlar.

Ben daha önceki İstanbul seminerine katılmiştım. Muhteşem di.

Bu seminerede katılmayı çok istiyordum.

Hem bilgilerimi tazelemiş, hem de aynı havayı birkez daha solumuş olurdum.

Küçük bir operasyon geçirdim. Son ana kadar belki diye, bekledim.

Ama malesef katılamıyorum. Yüreğim ve beynim sizde, bedenim burada.

Hepinize sevgilerimi yoluyorum. kiss3 kiss3 kiss3

gene bilgi dolu harika dostlukların pekiştiği muhteşem bir seminer daha...ttli3

yanınızda olabilmeyi sizlerle o muhteşem ortamı o tatlı heyecanı paylaşabilmeyi çok ama çok isterdim...
a099.gif

kendim yanınızda olamasamda gönlüm sizlerle...seminerde eğitim verecek tüm arkadaşlarıma gönülden başarılar diliyorum...

ve seminere katılımda bulunan sevgili dostlarımızı böyle güzel bir eğitimi alarak bilgi dağarcıklarını besleyip pekiştirdikleri için tebrik ediyorum...super

başarı sağlık bolluk ve bereketimiz daimi olsun...kiss3

hepinize sevgiler..actionsmile

Son gün, son düzenlemeler de bugün bitti. Yarın harika bir seminerde görüşmek üzere. 956k

Arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim eğitimcilerimiz ve kendi adıma. Sizlerin o güzel enerjisini tüm gün hissedeceğimizi biliyorum.

Sevgiler.

ben de katılamayacağım ama bütün iyi dileklerim sizinle, umarım beklediğinzden ve istediğinizden çok daha mükemmel geçer..sevgiler..

Eveeet,seminerin başlamasına dakikalar kaldı,iyi dileklerim de son ana..

Arkadaşlar hepinize başarılar,bu seminerin de bilgi dolu,keyifli ve verimli geçeceğine inanıyorum..
En başta organize eden ve eğitim verecek olan arkadaşlar olmak üzere,kendilerine değişim adına değer veren tüm katılımcılara sonsuz teşekkürler..

Pisiciğim, bu seminere seninle birlikte gitmeyi çok isterdim..Düşüncemde olmasına rağmen,işlerim gereği il dışında olmam gerektiği için gerçekleşemedi.. İnşaallah bir dahaki sefere..Sana shaman la iyi didişmeler diliyorum..Hatta yanağına da benim için ısırıklı bir öpücük kondurabilirsin..

herkese selamlar,sevgiler..actionsmile

Anadolu yakasındayım şu an. Bensiz n'apıyosunuz acaba seminerde ay merak ettim şimdi :) bana da enerji yollayın ;)

Katılabilecekmiyim katılamayacakmıyım derken Seminer geldi ve su gibi aktı geçti.. Katılabilmiş olmaktan dolayı çok mutluyum..

Atakan bey'e,
Abdullah bey'e,
Mümin bey'e,
Özlem hanım'a ve
Belgin hanım'a

bu güzel organizasyona imza attıkları için çok teşekkür ederim..

çok isterdim istanbuldaki seminere katılmayı ama öyle bi imkan yok sevinclimayıstada bursa da olsun nolurO0

dünkü seminer için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. emeğinize yüreğinize sağlık.hayra ve barışa yönelik hizmet yapmak herzaman kutsaldır. bende bu kutsallığın içinde bulunup kendime de fayda sağlamanın mutluluğunu yaşadım. çok faydalı bir gün oldu.bu fayda yalnız benim için değil bizde evde 4 kişiyiz.hepinize çok çok teşekkür ediyorum.herkese iyi haftalar diliyorum
sevgiyle hoş kalın

gthumbsanim çok güzel bi seminerdi.. rahatsız olmama rağmen sonuna kadar kaldım. sigrt56 uzun süredir forumdan takip ediyordum, sizlerle tanışınca daha iyi anladım ki herşeyi gönülden ve aşkla yapıyorsunuz, sizi tebrik ediyorum..ortada çok büyük bir emek var. bize de alkışlamak düşüyor.. clapping 25889 teyzem ve ben çok memnun kaldık.. f678h seminerde katkısı bulunan Atakan bey, Özlem hanım, Abdullah bey, Mümin bey, Belgin hanım, emeğinize ve yüreğinize sağlık...Sizlerle tanıştığım için çok çok mutluyum. Herkese sevgiler.. kiss3

ve bu arada özlem hnm ödevlerimi yapmaya başladım bile.. siirokul

katılan arkadaşlarıma güzel enerjilerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

sizlerle olmak mutluluk vericiydi.

yeniden görüşünceye dek mutlu kalın... forumum :) sapkal89

seminerde emeği geçen herkese çok teşekkürler...
herşey çok güzeldi:)

çok güzel ve verimli bir seminerdi. tüm konuşmacılara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. ödevlerimi yapıyorum ve olumlu sonuçlarını müjdelemek için can atıyorum!

sevgiler...

Herkese merhaba..seminere il dışından katıltım.. bu fırsatı tanıdığım için öncelikle kendime(yol kısmını dert edip mızmızlanmıştım evvelindey789) ve sonra da emeği geçen herkese teşekkür ediyrm..orada olmak ve sizleri(Atakan bey,Özlem hanım,Abdullah bey ve Mümin Okan)tanımak mutlu etti beni..
Sevgiler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri