Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Testler ve Anketler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=464)
-   -   Pozitif misiniz? Negatif mi? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=588816)

YESHAPPY 05-05-2010 12:23 PM

Cevap: Pozitif misiniz? Negatif mi?

Ben yaşlı bayanı gördüm. O genç olanı hiiiç göremedim. En sonunda abim sağolsun kalemle gösterdi de anca yani... :D

Çoğunluk pozitif ne güzellll :)

El birliğiyle bilinçaltıma da bulaştırıyorsunuz bunu ben anlamam :)

Pozitifim diye dolanıyorum ortalarda bi de peh ... :)

ozlemhikmet 07-06-2010 11:51 AM

Yaşlı bayanı görmek için mücadele veriyorum =)) hala göremedim şükürler olsunki. birşeyi göremediğime hiç bu kadar sevinmemiştim

Elektra 07-06-2010 01:04 PM

Yaşlı bayanda görünüyor, görünmemesi imkansız abartmayalım yani ;)

Elektra 07-06-2010 01:07 PM

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 725600)
Ben yaşlı bayanı gördüm. O genç olanı hiiiç göremedim. En sonunda abim sağolsun kalemle gösterdi de anca yani... :D

Çoğunluk pozitif ne güzellll :)

El birliğiyle bilinçaltıma da bulaştırıyorsunuz bunu ben anlamam :)

Pozitifim diye dolanıyorum ortalarda bi de peh ... :)

Pozitif veya negatiflik bu tür şeylerle ölçülmez, sen kendini ne görüyorsan ve nasıl hissediyorsan öylesin :) Pozitif diye ortalarda dolanıyormuşsun o zaman sorun yok, herşey harika superxy Sevgilerimle...

mendeseva19 07-06-2010 01:07 PM

bn sadece solda genç bi bayan görebiliorum uğraşıorum yook nerde bu yaşlı bayan yaa ara ara yok resmin neresine sıkşmışsevinclisevincli ilk yazıyı okduğumda dio ya % 65 yaşlı bayanı görüo fln dedm tamam bnde yaşlı bayanı direk görcem ama yaşlı bayan yok ki 4897

Elektra 07-06-2010 01:11 PM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750528)
bn sadece solda genç bi bayan görebiliorum uğraşıorum yook nerde bu yaşlı bayan yaa ara ara yok resmin neresine sıkşmışsevinclisevincli ilk yazıyı okduğumda dio ya % 65 yaşlı bayanı görüo fln dedm tamam bnde yaşlı bayanı direk görcem ama yaşlı bayan yok ki 4897

Gerçekten göremiyor musun? Hayret bu kadar kişinin görememesi ilginç. Genç bayanın boynunda siyah bir kolye var ona bak, o yaşlı kadının ağzını oluşturuyor. Onunla ortaya çıkarabilirsin resmi ortaya.

mendeseva19 07-06-2010 01:14 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750531)
Gerçekten göremiyor musun? Hayret bu kadar kişinin görememesi ilginç. Genç bayanın boynunda siyah bir kolye var ona bak, o yaşlı kadının ağzını oluşturuyor. Onunla ortaya çıkarabilirsin resmi ortaya.

tamam hayatım bakıorum hemen :)

Elektra 07-06-2010 01:15 PM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750534)
tamam hayatım bakıorum hemen :)

Görebildin mi? :)

mendeseva19 07-06-2010 01:19 PM

Alıntı:

Elektra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750536)
Görebildin mi? :)

ya genç bayanın kulağı yaşlı kadının gözümü ya ne blm yaşlı bayanın suratı yok gbi tek gözlü canavar gbi :D

Elektra 07-06-2010 01:21 PM

Alıntı:

mendeseva19 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750538)
ya genç bayanın kulağı yaşlı kadının gözümü ya ne blm yaşlı bayanın suratı yok gbi tek gözlü canavar gbi :D

Tamamdır, gördü sayılırsın :D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:24 AM.