| ||||||||||
|
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz Dik Yürüme Anketi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sırtımda garip bir ağrı hissettim demişsin yüsra.Ben onu yıllardır hissediyorum.Gariptir benim gibi olan insanların da olduğunu bilmek.Ben zannediyordumki sadece kambur yürüyen benim bu dünyada.İçimdeki güvensizliği yansıtan benim diye düşünürdüm.Mutlu ya da sevinçli hissetsem inanmazlardı insanlar.Görüntümden olduğunu düşünmemiştim bir zamanlar.Ama bu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz telkin cd indir izle İstanbul Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz nerededir kimdir Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz hipnoz Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
Önceden kambur yürüyordum şimdi dik yürüyorum | ![]() ![]() ![]() ![]() | 95 | 20.26% |
Hafifde olsa egik yürürdüm şimdi dik yürüyorum | ![]() ![]() ![]() ![]() | 188 | 40.09% |
Önceden eğik yürümezdim ancak şu anki halimden daha memnunum | ![]() ![]() ![]() ![]() | 100 | 21.32% |
Yürümemde bir değişim olmadı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 86 | 18.34% |
Katılımcı sayısı: 469. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #71 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 252
125 Mesajinıza toplam 575 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Sırtımda garip bir ağrı hissettim demişsin yüsra.Ben onu yıllardır hissediyorum.Gariptir benim gibi olan insanların da olduğunu bilmek.Ben zannediyordumki sadece kambur yürüyen benim bu dünyada.İçimdeki güvensizliği yansıtan benim diye düşünürdüm.Mutlu ya da sevinçli hissetsem inanmazlardı insanlar.Görüntümden olduğunu düşünmemiştim bir zamanlar.Ama bu durumun aşılabileceğini biliyorum.Yeni sen ile yeni ben ile olabileceğimizi biliyorum..
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #72 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() şöyleki bendeki ağrı değişimden sonra başladı.yeni şeklime uyum sağlamak için.umarım istedğim değişim gerçekleşir. aradığın şeyleri bulana kadar aramaktan vazgeçmemen dileğiyle.. |
![]() | ![]() |
![]() | #73 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
kimse durup dururken kendi motivesini kırıp egosuna ,kendine güvenine zarar vermemiştir.egomuzu korumak için anlatmıyor onu mendiller içinde saklıyoruz.tekrar zarar görmesin diye. ama bu plotformda zarar görmeyeceğimizi düşünürsek paylaşımlarımız artacaktır.yani sorun asosyal olmak değil sadece bir savunma mekanizmasını kıramamak. ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #74 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tesekkür: 1
11 Mesajinıza toplam 27 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() evet,çok ilginçtir telkinleri dinlemeye başlamamın 2.günü baş ve boyun bölgemde ağrı oldu.hatta sırtımda.sanırım 3.yada 4.günü (hatta şu an bile) evde aynanın önünden geçerken hemen dik durup duırmadığıma bakar oldum.konuşmam da eskisine göre daha akıcı hale geldi.bugün bir görüşmedeydim ve konuşurken kurduğum cümlelere görüşme esnasında hayret ettim.(bir yandan aklımdan vay be! ne konuşuyorum diye geçiyor,bir yandan da konuşmaya devam ediyorum....) ve ben sadece erken uyanma ile depresyan geride kaldı cd lerini 1hft 1 er saat dinledim o kadar. |
![]() | ![]() |
![]() | #75 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tesekkür: 11
12 Mesajinıza toplam 82 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ben telkinleri dinlemeye başladığım günün akşamında dik yürümeye başladım evin içinde 10 saat kadar dinledim ilk gün bugunde dik oturuyorum mucize gibi otururken çok kambur otururdum hatta annem sandalyeye baglıcagını söylerdi beni dik oturayım diye zorlanırdım çabalardım dik oturmak dik yürümek için ama şimdi kendiliğinden çok rahat bir şekilde dikleştim dik yürümek oturmak boyuda daha uzun gösteriyor hem benim gibi 160 lar için :D ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #76 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010 Bulunduğu yer: Türkiye\Van-Erciş
Tesekkür: 684
284 Mesajinıza toplam 1,102 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() herkese selam ![]() Dik yürümek tabi çok etkileyici bi sonuç.. ![]() bunun yanında bide ben insanların yüzüne rahatlıkla bakamazdımm ama şimdi gayet normal şekilde dewam ediyorum ![]() benden de tavsiye hakkateen işe yarıyo ![]() ilk görenler müzik dinlyerek olurmuymuş deselerde ben denedim ve olduuu........ ![]() Bunu Başarabilmenin en önemli yolu inanmaktır.İNanmadan yapılamaz.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #77 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
Tesekkür: 9
12 Mesajinıza toplam 23 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() selamm..bende oyumu kullandım... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #78 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 0
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() Dinlemeye başlayalı daha iki gün oldu ikinci günde kendimi "torpaaak!! torpaaak!! senin sözlerin bana kayferengi geliyor"edasında yürürken buluyorum.Resmen dötüm kalktı:))) ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #79 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 0
21 Mesajinıza toplam 114 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Ayrıca bende dik yürümeye başladım. | |
![]() | ![]() |
![]() | #80 (permalink) | ||
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 5,442
239 Mesajinıza toplam 759 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Ben daha önce konu ile ilgili görüşlerimi telkinle boy uzatma kısmında dile getirmiştim ama hazır burada konu açılmışken detaylı açıklayabilirim... Ben özellikle gençliğimde çok dik yürürdüm. Ancak daha sonra yaşadığım ruhsal sıkıntılardan ve umutsuzluklardan dolayı neredeyse hayatımdan bezmiş ve kamburu çıkmış vaziyette yürümeye başlamıştım.... Telkinlerle ilk haziran ayında tanıştım ve telkinleri dinlemeye başladıkça o eski 18-20'li yaşlardaki dimdik yürüyen genç kız geri geldi... Bunu ben değil arkadaşlarım farketti ilk. Çok iyi göründüğümden her ne yapıyorsam bana çok iyi geldiğinden bahsetmeye başladılar... Sonra ben yürüyüşümdeki dikleşmeyi farkettim. Öyle ki yürüyüşümün ve duruşumun dikleşmesi sayesinde hem boyum daha önce göründüğünden uzun, hem de kilom daha zayıf görünmeye başladı....Bu olay beni çok mutlu ediyor tabiki. Bu arada ekleme yapmadan duramadım... Benim dinlediğim telkinler ego, suçluluk, kendine güven, başkalarının düşüncelerini önemsememe, kilo kontrolü... Yani boyuzatma ile ilgili bir telkin dinlemedim şimdiye kadar... Alıntı:
Alıntı:
Hemen hemen aynı etkiler bende de var Pembe Yetişen... Yüzümde sürekli bir gülümseme ve sürekli olumluluk hali ile dolaşmaya başladım ben de ortalıklarda ... Ve insanlar sıcak kanlı ve pozitif bir insan olmamdan bahsediyorlar...Ve kendimi son derece canlı ve huzurlu hissediyorum....İyi ki bu deneyimi yaşıyoruz... Teşekkürler...
__________________ ![]() Dönmektir sanırsın marifet. Arş dönüyor,yıldızlar dönüyor dersin : zahiridir gördüğün, zahirde dönersin. Marifet dönmek değil bulmaktır. Bilesin... Hz.Mevlana.... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz Dik Yürüme Anketi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sırtımda garip bir ağrı hissettim demişsin yüsra.Ben onu yıllardır hissediyorum.Gariptir benim gibi olan insanların da olduğunu bilmek.Ben zannediyordumki sadece kambur yürüyen benim bu dünyada.İçimdeki güvensizliği yansıtan benim diye düşünürdüm.Mutlu ya da sevinçli hissetsem inanmazlardı insanlar.Görüntümden olduğunu düşünmemiştim bir zamanlar.Ama bu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz telkin cd indir izle İstanbul Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz nerededir kimdir Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz hipnoz Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Telkinler Sonrası Neden Daha Dik Yürürüz kuantum düşünce kitap haberi