![]() |
telkinler sanki bomba etkisi yapıyor. arkadaşlar.suçluluk ve egoyu 15 gün kadar dinledim ilk günlerde değişik rüyalar bazen çok iyi olmalar bazen ağlama hisleri geldi hala arada oluyor.eski kötü hatıralar beklenmedik anda kafamda beliriyor ama eskisi kadar çok takmıyorum.bunlara ilave kendine güvenin doğa versiyonunu ekledim listeme bir kaç kez üst üste dinledim bir rahatsızlık yaşadım kapatmak istedim halbuki kendine güveni olan biri olduğumu düşünüyorum.new age versiyonu dinliyim bari dedim bir rahatlama değişiklik oldu müziktenmi kaynaklı acaba?uyurken doğa sesleri iyi geliyor new age ye bayıldım gülmekten uykuya geçemedim daha ilk geceden birşeyler oldu kendimi gülerken yakaladım kaç kez neye güldüğümü bilmiyorum işin garibi yay789 |
Cevap: telkinler sanki bomba etkisi yapıyor. Değişik bir benzetme olmuş...y789 Telkinlerin etkileri güçlüdür bunun yanısıra telkine yatkınlık da önemli...Yeni gelişmeleri güzel haberlerinizi bekliyorum...happy6 |
Cevap: telkinler sanki bomba etkisi yapıyor. inş. atakan bey çok teşekkür ederim arada sıkıntı veriyor arada gülme krizi yaşatıyor kendine güven bakalım henüz buna yeni başladım görecez ilerleyen günlerde. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:30 AM. |