![]() |
Erken Uyanma İşe Yarıyor !! Merhaba listem şu şekilde : Erteleme - Erken Uyanma - Kilo Verme ( Ada ) Dün gece uyurken telefondan kısık bir seste açık bıraktım ve uyudum normalde kalkma saatim 10 11 ve o saatlerdede uyumaya devam ederdim kalkamazdım birden gözlerim dank diye açıldı ve uyuma gereği duymadım saate bakıyım dedim telkini dinlediğimi hatırladım saat 6 idi ve saat 10 a kadar kendimi zorla uyutmaya çalıştım 6 da kalksam yapabiliceğim birşey yok diye sanki 2 3 gündür uyuyo gibiyim hiç bir zorluk çekmedim Ayrıca babam diğer yatakta yatıyordu oda duyuyordu telkinleri telefonu yanındaydı birden çaldı çalmasıyla uyurken zıplayıp telefonu eline alması bir oldu erken uyanma telkin içeriğindeki olumlamalara bağlıyorum bunuda buda 2. etki olsun :) |
Cevap: Erken Uyanma İşe Yarıyor !! Gerçekten mi.. sevincli Tebrikler. Çok sevindim. Benimde en çok zorlandığım konular.. Erteleme ve erken uyanma.. Daha öncede denedim ama pek başarılı olamamıştım ve hala da bu konuda sorunum var. ağla2 Şimdi senden okuyunca tekrar deneyeyim bende.. :) actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:38 PM. |