![]() |
bana olanlar Meraba 15 yaşindayim.bu foruma yeni katildim daha doğru 5 gün önce konulari vb iyice araştirdm ben suçluluk ego zinde uyanmayi dinliyordum ama gece rüyalarimda korkmaya başladim öncedende korkardim ama bundan kurtulmak isterdim neyse ben googleye robot gibiyim yazarak bu siteye geldim detayli bilgim bu konumda var http://www.hayatimdegisti.com/forum/...n-hayatim.html Ben kilo vermek boy uzatmak ve sosyalleşmk istiyorum herkes gibi ama benim.hayatim ktü bazwn ck umutsuz bu dünya filan neyse ben bu 3 telkini 2 gündür toplam. 10 saat filan dinledim ben 1 hafta sadece ego ve suclulukmu dinlesem yada bi farklilik olmasa etkilenme süresinde ego suç zindeyimi dinlesem illa 80 saatmi gerek eğer 80 saat olmasa yendenmi başlicam sonra istediğim telkinleri dinleyebilirmiyim kilo vb vb forumda buna benzer srsz sayda konu var yalniz çoğunu okudum bazilarini bulamdm sorularima sonkez cevap verirmisiniz? Teşekkürler sigrt56 |
Cevap: bana olanlar öncelikle ego ve suçluluk telkinini 80 saat dinlemelisin bu telkinler senin hayata olan olumsuz bakışını götürecek ve herşeyi kafaya takmayacaksın bu iki telkini 80 saat dinledikten sonra suçluluk telkinini bırakıp listene ihtiyacın olan telkinleri ekleyebilirsin |
Cevap: bana olanlar Peki o saati illa bir haftadami dolduracağiz |
Cevap: bana olanlar 10 gün de olur ara vermeden olursa daha iyi ilk dinleme süreci önemli. Hep önemsedim ama diğer telkinler için dinleme süreçleri serbest uzunlukta tuttum. |
Cevap: bana olanlar Tamam anladim çok teşekkürler |
Cevap: bana olanlar 10 gün dinleyip 2 gün ara verdikten sonra tekrar başlayabilirsin eğer gün içinde dinlemeye fırsat bulamıyosan uyurken seni rahatsız etmeyecek bi ses te dinleyebilirsin |
Cevap: bana olanlar Tmm tşklr :)))))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:26 AM. |