Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Duygusuz mu olduk yoksa :D (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=463760)

daLqa 09-02-2010 09:53 PM

Duygusuz mu olduk yoksa :D

Selam.. telkinleri dinlemeye başladıktan sonra uzun süredir duygu içeren aşk vb. şarkıları dinlemediğimi farkettim. Dinlediğimdede sanki dinlemeyi özlemiş gibi oluyorum ^-^ sizdede böyle birşey oluyor mu ?

browser 10-02-2010 12:27 AM

Cevap: Duygusuz mu olduk yoksa :D

Mrhb..hangi telkinleri dinledinden böle hissediyorsun bilemiyorum.....muhtemelen dinledigin telkinler bilinç altına format atarken olumsuz duyguları silme çabası içine girmiş yerine olumlu duyguları yerleştirme çabasında olmuş...Bilirsinizki bügün piyasada bulunan aşk müziklerinin içinde geçen ifadeler olumsuzluk doludur...batsın bu dünya sevemedim öldüm bittim..Allah belanı versin...ya benimsin ya kara topragın..benim olmazsan bilmem ne olur..özü itibari ile olumsuzluk çagrıştıran ifadeler ile doludur...bu gibi ifadeler kişiye aslında kendi olmaktan alıkoyan..öz benligini tırpanlayan örsleyen özünden bir şeyler götüren ifadelerdir...dinledigin telkinler bu gibi ifadeler ile daha önce dolmuş olan bilinç altını virüs programı gibi temizler iken..artık ihtiyaç hissetirmemektedir..

Houner 10-02-2010 12:50 AM

Alıntı:

browser Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583886)
Mrhb..hangi telkinleri dinledinden böle hissediyorsun bilemiyorum.....muhtemelen dinledigin telkinler bilinç altına format atarken olumsuz duyguları silme çabası içine girmiş yerine olumlu duyguları yerleştirme çabasında olmuş...Bilirsinizki bügün piyasada bulunan aşk müziklerinin içinde geçen ifadeler olumsuzluk doludur...batsın bu dünya sevemedim öldüm bittim..Allah belanı versin...ya benimsin ya kara topragın..benim olmazsan bilmem ne olur..özü itibari ile olumsuzluk çagrıştıran ifadeler ile doludur...bu gibi ifadeler kişiye aslında kendi olmaktan alıkoyan..öz benligini tırpanlayan örsleyen özünden bir şeyler götüren ifadelerdir...dinledigin telkinler bu gibi ifadeler ile daha önce dolmuş olan bilinç altını virüs programı gibi temizler iken..artık ihtiyaç hissetirmemektedir..

çok güzel açıklamışsınız music45s45apk

Yakut_21 10-02-2010 12:58 AM

Alıntı:

browser Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583886)

browser a kesinlikle katılıyorum.aşk şarkılarının biçoğu negatif sözlerle doludur.eskiden bende o tür şarkıları severek dinlerdim ama bi kaç yıldır hiç sevmiyorum,dinlemiyorum.kendimi bunu yapmak zorunda hissettiğimden değil,artık olumsuz sözlerin bilinçaltımı ne kadar kirletebileceğini deneyimlediğim için.senin bahsettiğinde bu,bilinçaltın telkinlerle temizlenmeye başladığı için negatif sözleri,şarkıları sen dinlemek istesende o kabul etmiyo ve bence bu telkinlerin işe yaradığının iyi bir göstergesi:zpzp:

gnr 11-02-2010 11:28 PM

Alıntı:

daLqa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 583834)
Selam.. telkinleri dinlemeye başladıktan sonra uzun süredir duygu içeren aşk vb. şarkıları dinlemediğimi farkettim. Dinlediğimdede sanki dinlemeyi özlemiş gibi oluyorum ^-^ sizdede böyle birşey oluyor mu ?

evet başta öyle oluyosun bende öyle oldum.insan kendini öyle bi kaptırıyoki diğer şarkıları unutyo bi bakıma.Ama yavaş yavaş yerine gelir düzen.çok normal korkmay789
Aşk şarklarını ihmal etmee!!!smil56

underground7 22-04-2010 01:23 AM

Bende uzun süredir dinliyorum telkinleri.Önceden karşı cinse karşı çabuk ve aşırı bağlanma yaşıyordum,telkinleri dinlemeye başladığımdan beri kimseye bağlanamama gibi bir durum ortaya çıktı :)Bende soruyorum duygusuz mu olduk yoksa? :D

yepyenibirhayat 22-04-2010 12:45 PM

Kimseye bağlanmamak daha iyi değil mi? Böylece özgür kalmış oluyoruz. İlişki kurmak için illaki bağlanmak gerekmez bence...bağlanmak sonuç itibariyle adı üstünde (BAĞ)lanma...Bağlanmanın olduğu yerde doğal olarak esaret vardır... En güzel buluşma özgür bireylerin buluşmasıdır belkide... naçizane yorumum.... :)))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:50 PM.