![]() |
Duygusuz mu olduk yoksa :D Selam.. telkinleri dinlemeye başladıktan sonra uzun süredir duygu içeren aşk vb. şarkıları dinlemediğimi farkettim. Dinlediğimdede sanki dinlemeyi özlemiş gibi oluyorum ^-^ sizdede böyle birşey oluyor mu ? |
Cevap: Duygusuz mu olduk yoksa :D Mrhb..hangi telkinleri dinledinden böle hissediyorsun bilemiyorum.....muhtemelen dinledigin telkinler bilinç altına format atarken olumsuz duyguları silme çabası içine girmiş yerine olumlu duyguları yerleştirme çabasında olmuş...Bilirsinizki bügün piyasada bulunan aşk müziklerinin içinde geçen ifadeler olumsuzluk doludur...batsın bu dünya sevemedim öldüm bittim..Allah belanı versin...ya benimsin ya kara topragın..benim olmazsan bilmem ne olur..özü itibari ile olumsuzluk çagrıştıran ifadeler ile doludur...bu gibi ifadeler kişiye aslında kendi olmaktan alıkoyan..öz benligini tırpanlayan örsleyen özünden bir şeyler götüren ifadelerdir...dinledigin telkinler bu gibi ifadeler ile daha önce dolmuş olan bilinç altını virüs programı gibi temizler iken..artık ihtiyaç hissetirmemektedir.. |
Cevap: Duygusuz mu olduk yoksa :D Alıntı:
|
|
Aşk şarklarını ihmal etmee!!!smil56 |
Cevap: Duygusuz mu olduk yoksa :D Bende uzun süredir dinliyorum telkinleri.Önceden karşı cinse karşı çabuk ve aşırı bağlanma yaşıyordum,telkinleri dinlemeye başladığımdan beri kimseye bağlanamama gibi bir durum ortaya çıktı :)Bende soruyorum duygusuz mu olduk yoksa? :D |
Cevap: Duygusuz mu olduk yoksa :D Kimseye bağlanmamak daha iyi değil mi? Böylece özgür kalmış oluyoruz. İlişki kurmak için illaki bağlanmak gerekmez bence...bağlanmak sonuç itibariyle adı üstünde (BAĞ)lanma...Bağlanmanın olduğu yerde doğal olarak esaret vardır... En güzel buluşma özgür bireylerin buluşmasıdır belkide... naçizane yorumum.... :))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:50 PM. |