Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Telkinler Neden Güvenli (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=254)
-   -   Telkinler Neden Güvenli ve Faydaları Nelerdir (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=608)

shamanic 02-11-2007 01:25 PM

Ynt: Telkinler Neden Güvenli ve Faydaları Nelerdir

merhabalar gülnur actionsmile

her telkinle ilgili olarak onun sayfasında telkin içeriği diye ayrı başlık vardır..
oradan içeriği kontrol edebilirsin..

rehber bölümümüzü inceleyerek nasıl dinlemen gerektiği konusunda da gerekli bilgileri edinebilirsin..
forum sayfalarımızda keyifle gezinmen dileğiyle pc05

aramıza hoşgeldin
sevgiler..

hayalayaz 02-11-2007 01:29 PM

sevgili gülnur hoşgeldin

melekelif 02-02-2008 12:22 PM

merhabalar. benim acayip bir sorunum var. işin güzel yanı ben bu sorunum un farkındayım. ve bundan vazgeçmek için elimden geleni yapıyorum. ben bazı kişilere takıntılı kalıyorum. sabah kalkıyom. onlarlaa yatana kadar. içimden alıp veriyorum.alıp veriyorum. bu sorundan kurtulmam için hangi telkin olması gerek. onlarıda diğer kişiler gibi görüdüğümde aklıma gelsinler. yada sözleri edildiğinde gün boyunca aklımda olmasınlar.lütfenyardım.

melekelif 02-02-2008 12:52 PM

YOK YAAA BEN EVLİYİM EŞİMEDE AŞIĞIM.AMA AİLESİNDEN OLAN BAZI KİŞİLRDEN. İYİ BİRİLERİDE AMA BANA KARŞI YAPILAN OLUMSUZ DURUMLARI KABULLENEMİYOM. AKŞAMA KADAAAR KENDİMİ YİYİP BİTİRİYOM. BUNLA İLGİLİ TELKİN VARMI. YADA NE YAPAYIM. PSİKOLOJİK SORUN OLDU ARTIK hih33

angelous78 11-02-2008 01:00 AM

Merhaba sormadan edemiyorum...Hani telkinlere güvenin diyorsunuz ya..Açıkçası , meslek icabı pek şüpheciyim sanırım ama , bu mp3 lerde söylediklerinizden farklı telkinler yoktur inşallah utananadam Hani tam sınav arifesi başımı yeniliklere açık olmalıyım derken daha da derde sokmak istemiyorum da rt67 Dinlerken biraz baş ağrısı yapınca okudum yazılanları normal karşıladım ama inkar edemem farklı bir telkin nedeniyle bilinç altımın altüst olmasından endişelendim bu sefer de 4897 Diyeceksiniz ki dinleme o zaman , ama sanırım , özellikle de gelecekte eğer bu mp3 ler işe yarıyorsa çok ama çok şanslı bir durumda olacağımı da düşünüyorum bu siteyi bulmakla..Anlayacağınız atakan bey aklım karıştı , bu duyamadığımız telkinler , yazdıklarınızla uyuşuyor değil mi dusun Şimdiden şüpheciliğim için kusura bakmayın..Saygılar.

shamanic 11-02-2008 04:23 AM

[color=teal][i][b]merhabalar angelous78.. hoşgeldin.. hismiley

şüphede içimizde olması gereken merak duygumuzdur elbette...

kusur yok estağfurullah.. sadece bu sorulara daha önce cevap verdik.. ben o yüzden size linkleri veriyorum..

aşağıda yazacağım satırlar anasayfamızdan alıntıdır..

Bu soru ile çok fazla karşılaştım. Ben telkinlerin türkçesini yazılı olarak veriyorum. Bir kez okuyup ne dinlediğinizi öğrenebilirsiniz. Hiç kimseye ne olursa olsun istemediği bir şey yaptırılamaz. Ayrıca telkinler ile müziği ayıran programlar olduğunu duymuştum. Bu nedenle profesyonel olarak böyle bir portal açan kimse telkin yerine başka bir şey eklemeyi göze alamaz. Eninde sonunda sesleri ayıran programlar ile bu ortaya çıkar. >
http://www.hayatimdegisti.com/portal...sk=view&id=350

http://www.hayatimdegisti.com/forum/..._mi_var-b12.0/
Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
hismiley
elimden geldiğince sorunuza yanıtlamaya çalışayım.. coffe2
gerçi sizde forum içinde dolaştıkça bu ve benzer olarak aklınıza takılan tüm sorularınızın yanıtlarına rastlayacaksınız.. pc05 Subliminal mesaj başka bir objenin içine gömülü olan bir işaret ya da mesajdır ve normal insan algısı limitlerinin altında kalarak o anda farkedilmemek üzere tasarlanmıştır. Subliminal mesajlar insanın bilinçli dikkati tarafından farkedilemezler ancak bu mesajları görsel ve işitsel olarak bilinçaltımız kaydeder.. dinlemiş olduğunuz müziklerin alt yapısında sitemizde içerikleri belirtilmiş olan telkinleri duymaktasınız.. siirokul ancak bunlar sizin fark edemeyeceğiniz frekanslar üzerinden size ulaşmakta.. onayi böylesinin daha sağlıklı olduğu bilinmektedir.. super çünki bilinçli olarak duyduklarımıza ya da gördüklerimize otomatik savunmalar geliştirdiğimiz için etki etme süreleri çok daha uzundur...
lütfen indirdiğiniz mp3 leri ihtiyacınıza göre dinlemeye devam edin.. etkilerini fark etmeye başladığınızda da bunları da
burada birlikte konuşuruz.. aklınıza takılan başka sorular olursa sormaktan çekinmeyin lütfen.. iyi dinlemeler.. music45

Alıntı:

**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
elbette istediklerin için kimse seni suçlamaz.. ancak kafana takılan soruları sıralarken cevap yine sorularında gizli.. öncelikle burası hiç bir parti.. reklam ya da benzeri bir amaç için kurulmuş bir site değil.. hiç kimseye yada kuruma kuruluşa hizmet için kurulmuş bir yer de değil.. dolayısıyla bu endişeniz gereksiz..
bizler gibi bazı sıkıntılı yollardan geçmiş olan atakan bey in ücretsiz olarak sunduğu yardım amaçlı bir site.. insanların en genel sorunları için olan telkinler ve içerikleri gayet açık olarak belirtilerek karşılıksız olarak bu adres vasıtasıyla kişilere ulaşmakta.. şahsi olanlar için de özel çalışmalr yapılmakta.. daha öncede belirttiğimiz nedenlerden dolayı telkinlerden subliminal olarak dinlenmesi çok daha faydalıdır.. hele ki sizin gibi bu kadar temkinli yaşayanlar kişiler için mutlaka şarttır bile diyebilirim.. bilinç altınıza tam olarak hangi mesjların verildiğinden emin olmak için ilgili telkinlerle alakalı scriptleri okuyarak teyit edebilirsiniz.. kendinizi iyi hissedinceye kadar bu telkinleri sesli olarak okuyun .. kaydedin ve dinleyin ... hızlı etki etmesini istiyorsanız.. buyrun bizimle birlikte subliminal telkinleri dinleyin.. karar sizin .. saygılar..

daha bir çok başlıkta benzer bilgiler var...

umarım aydınlatıcı olur..

sevgiler...

angelous78 11-02-2008 02:27 PM

onayi Çok teşekkürler cevabınız için Atakan Bey ttli3 Dediğiniz gibi , okudum yazılanları , dahası epey bir inceledim siteyi tekrar , haklısınız , demiştim meslek icabı pek şüpheciyim.Aslında milletce her iyi ya da doğrunun arkasından bir sorunun gelmesi bizi bu hale getirdi diyorum bazen sadanim Benim için olmazsa olmaz dediğim bir sınav öncesi bu tür bir yeniliğe girişmek gözümü korkuttu ama bugün sanırım 4. gün ve en azından şu değişimi paylaşabilirim daha az korkuyorum kazanamamaktan hatta tam üzüntü , kaygı yine yaklaşırken , bir anda aklıma meraklanma herşey güzel olacak diye bir düşünce doluyor ve 3. günün sonuna kadar mp3 ün arkasındaki mesajı da okumamıştım etkilemesin diye.Yalnız o baş ağrısı olayı olunca küçük bir tavsiyede bulunabilirim sanırım.Mega hafıza cdlerinde müziğin özellikle mozart gibi barok tarzı bir müziğin etkilerini okumuştum.Cdlerini edindim ve şu beynin alfa dalgası yayması halinde stresin azalması durumunu bizzat denedim,haklılar 12389 Bu nedenle sizin mp3 lerden sonra - ki ben yarımşar saatler dinliyorum - o cd leri , ' Bio-Ritmik Largo Müzik ' dinliyorum ve tuhaftır ağrı kesiciye gerek kalmadan ders çalışabilir oldum.Dedim ya gireceğim sınavı 2 kez kaybetmiş olmam ve bu kayıpların hep heyecan ve stresten kıl payı puanlarla olması , bu kez beni bu tür bir çözüm yolu arayışına itti.Eğer istediğim gibi bir buçuk ay sonra yeni mesleğime adım atmak yolunda ilk sınavı verebilirsem ( ve yazıkki sonra da ikinci sınavı ) bu telkin mp3lerinden kendime özel de yaptırmak isteceğim gibi ( ne de olsa daha bir stresli olacağım o zamanlar ) , galiba benden daha azimli ve ve yeni nesil olan kardeşime de isteyeceğim.( Sesi ayıran programı kardeşim buldu , neler icad ediliyor diyesim geldi , ama işte bendeki şüphe yokmu utananadam ) Tekrar teşekkürler cevabınız için ve saygılar fbsmile

shamanic 11-02-2008 03:52 PM

ncizane tavsiyem sınavlara bakış açınızı değiştirmeniz..

neden hep stresli olacağınızı düşünerek hareket edesiniz ki..
siz zeten biliyorsunuz.. bildiklerinizi paylaşacağınız bir sohpet olarak bakın sınavlara.. thumbsanim

adalet dağıtmak zaten her zaman sınav olacak sizin için ama bunu stres değilde doğanızın
bir gereği olarak yaparsanız yaşam biçimizi ortaya koymak keyif olur gibime geliyor.. onayi

başağrısı gibi yan etkilerin olması norrmal.. sonuçata bilinçaltınzıa yeni oluşumların talimatları veriliyor.. idea3
bu talimatları alan bilinç yeni ile eskiyi değiştirirken hissel olarak size yansıyan başağrısı v.b etkiler oluyor...

bio ritmik largo v.b müziklerlede strese gerek yok rahatım talimatını veriyorsunuz notasal olarak
karşılığıda başağrılarınızın geçmesi normal.. benzer programları bizde subliminal bölümünde paylaştık.. pc05

telkinleri dinlerken bu tarz yardımcı etkenlerle olumlamalarla ve değişikliği sevgiyle kabul ederek
kendimize yardımcı olmamız başarıyı daha çabuk hayatımıza yansıtacaktır..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/

sevgiler..

angelous78 11-02-2008 05:28 PM

Okudukça mutlu olduğum bir site..Emeği geçen herkese teşekkürler kiss3 Tavsiyenizde haklısınız,dilerim şu benden bazı bazı bağımsız takılan beynim de bu tavsiyeye , bu kez uyar fbsmile

huddam 20-03-2008 02:32 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:

jotun Nickli Üyeden Alıntı
Merakimdan ve belkide hatiri sayilir miktarda süpheci olmamdan soruyorum...
Telkinlerin icerigini duymamizin -cesitli duyumlar disinda, somut- bir yolu varmi??
Bunun disinda, yaptiginiz uygulama ve amaciniz cok hos, tebrikler.

Aslında yüksek bütçeli olan ve çeşitli kayitlar yapan studyolarda bu tür programlar olduğunu duymuştum.Sesleri ayirip istedikleri şekle getirebiliyorlar.
Ancak henüz bu tür ücretsiz bir program bulamadim.

Atakan bey siz programın demo versiyonu ve linkini verin ben crackini bulmaya çalışırım.Böylelikle full sürüm olmuş olur.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:09 PM.