![]() |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Evet arkadaşlar bende bi ara ilgilenmiştim esmalarla..ama yeteri kadar ilgilenemedim.mesela derslerimi daha rahat ve çabuk kavramak ayrıca daha istekli olmak istyorumm..biide erteleme huyum var :) tavsiyeleriniz ?? |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Alıntı:
|
|
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri ya Muhsi yi eklesem bide..her şeyin sayısını adedini bilen anlamında tabi bu kabataslak anlamı yani daha derinde bu bizim kavrayamycagmz bir zekaya işaret ediyor..bide zikr yapan arkadaslarım tecrübelerimizi daha ayrntılı paylaşalım bence bizede diğer arkadaslarada daha faydalı oluruz..çok teşekkür edrim gökçe ve isimsiz =) |
|
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Esmaül hüsnaları belirli sayıda ve belirli saatlerde ziikretmek üzerinde de vurgulanılıyor. ama ben çalıştığım için o şekilde yapamadım. ne kadar zikredebilisem o kadar zikrettim. faydaları oldu. zor bir durumda karşıma bana yardım eden kiişiler çıktı. işe giderken tam kapıya yönelmişken almam gereken bir evrak aklıma geldi.o gün için önemliydi. karşıma kişisel gelişimle ilgili çalışmalar çıktı. mesela bu siteyi bulmak gibi.şu sıralarda arap alfabesinde noktasız ha :( 6.harf) 'yı söylüyorum.esniyorum igözlerim yaşarıyor. bunlar negatif enerjinin dışarı atıması. noktasız ha harfini söylemek iletişim için iyiymiş. troidlere de iyi. sevgiler. |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri İçinizden nasıl geliyorsa o miktar kadar okuyunuz sayılara takılmayınız. Hissederek okumak en güzelidir |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri teşekkür ederim. |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri teşekkür ederim.etkilerini görüyorum zaten. |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Ya Kuddüs ismini dilediğiniz sayıda, en az 1500 gibi, Ya Mürid ismini en az 1500 sayıda ki ben bunları 3000 er gibi okumuştum. Bir de "Kuddûs-üt tâhiru min külle sûin" ismi şerifini bu dua ile okursanız sigara yada başka bağımlılıklarınızdan kurtulursunuz. Tarafımdan denenmiştir. Ben de başarılı oldu. Sizlere de tavsiye ederim. sevgimle |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Kuddüs ismi şerifi maddi manevi kirlerden temizleyen manasında, Mürid ismi şerifi ise iradeyi kuvvetlendiren bir etki yapıyor. Kolay gelsin arkadaşlar |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Edit...... |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri esmaül hüsnanın çok faydalarını gördüm. esmaül hüsna ve salavat getiriyorum. isteklerim gerçekleşiyor. bazen elimle koymuş gibi bazı şeyleri buluyorum. bir el sanki bana yardım ediyor. zor durumlarda yardım eli uzanıyor. |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri seniha hangi esmaları okuyorsun, hangi salavatı getiriyorsun |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri ben kendime uygun esmaları seçtim. mesela : sosyal fobi için ya vekil . esmaların herbirinin faydası var. salavat olarak istediğini söyle. benim çoğunlukla çektiğim salavat: Allhümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed. Bir de Allah zikri var. onu da çekiyorum.salavat ve Allah zikri her gün okuduklarım. Allah zikri bebeklikten itibaren var olan tüm travmaları çözüyor. hatta anne karnındaki diyebiliriz. Allah zikrini Arapça harflerine uygun olarak çıkarınca daha etkili oluyor.beyindeki esma kodları açığa çıktıkça, değişik haller yaşıyorsun. esneyebiliyorsun, başının arkasında karıncalanmalar olabiliyor. herhangi bir sayıyla çekmedim. Ama en çok Allah lafzini ve salavatı çekmeye çalışıyorum.Salavat okudukça peygamberimizin yayınından alıyoruz. onunla iletişime geçiyoruz. bu konuda Gönül Hurmalının "Kuran ve Şan tekniği" isimli kitabını öneririm. kuran okumasını biliyorsanız tecvidleriyle okumanın öneminden bahsediyor. mesela "mmmm" sesi meditasyonda yapılan bir sesmiş. kuranda da böyle bir okunuş var. tecvid kuralı yani.bu okunuşların her biri kişinin hem maddi hem de manevi şifa almasını sağlıyor. kitabı alamazsanız facebook sayfasından Kuran ve Şan tekniği isimli sayfayı takip edebilirsiniz. orada da bayağı bilgi var. |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri güncel tutalım yazmak isteyen olabilir |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Ya Cami Esmasının Sırlarından, Mıknatıs etkisine Sahiptir.. ''YA Cami'' esması mıknatıs etkisi yapan bir enerji alanına sahiptir. Niyet ettiğiniz ve dilediğiniz her şeyi kolaylıkla hayatınıza çekersiniz. Örneğin hayatınızda sevgi ve aşk istiyorsanız '' Ya Cami Ya Vedud'' Rızık bolluk bereket istiyorsanız ''Ya Cami Ya Rezzak'' Hastalıklarınıza Şifa istiyorsanız ''Ya Cami Ya Şafi'' Bilgi ve zekanızın artmasını istiyorsanız ''Ya Cami Ya Alim'' şeklinde zikredebilirsiniz. Cami esmasının anlamı; Toplayan, birleştiren, bir araya getiren demektir. Amacınıza uygun esmayı belirleyip başına da Ya Cami' esmasını koymanız, niyet ettiğiniz şeyi daha çabuk size getirecektir..Sihir etkisi yaratan çok önemli bir esmadır. '' Ya Cami esmasının gezegen saati Müşteridir, dolayısıyla Müşteri gezegeninin saatinde etkisi çok daha fazla olacaktır..İhmal edilmemesi gereken en önemli esmalardan biri bu Yüce esmadır. |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Esmalardan fayda gören arkadaşlar var mı |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Esmalardan fayda gören birçok kişi var.Bende faydasını hissetmiştim sık yaptığım dönemler.Sana Vedud zikrini öneririm. |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Allah razi olsun ya cami ya safi okuyacagim Peki Ya cami ve bunlarin hepsini kapsayan tek esma okusak daha iui olur mu Yada Hepsini mi okuyalim Ben kun fe yekun okumaya gayret ediyorum fatiha ile bunlarida okuyacagim insaallah |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Bebek isteyen ve bebeginin saglikli olmasi icin ne okumaliyiz |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Hamilelikte Ya musavvir Insikak ve yasin 41 sureleri okumak cok iyi geliyormus |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Acaba bütün esmaları günde en azından birkaç kere okusak faydalı olurmu acaba.Yani maksat hepsini okumuş olalım. |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Janit boyle okuma usulu var 99 gun devam ediyorsun Yani her gun 99 ismi okuyup 99 gun devam ediliyor Diye biliyorum |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri Bende esmaülhüsnanın faydalarını çok gördüm. benim için milattan önce-milattan sonra gibi. hayatım değişti. |
Cevap: esmaül hüsnanın tecellileri esrarengi nasıl okudunuz biraz açabilirmisiniz, nasıl uyguladınız |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:10 AM. |