![]() |
Yardım alabilir miyim?? Merhabalar... Hepinize iyi akşamlar... Benim de kendime göre bazı sıkıntılarım var. Bunlardan birisi de konuşma sıkıntısı. Yeni tanıştığım birisiyle konuşmak değil bu söylediğim kesinlikle. Birisiyle tartışmaya girdiğim zaman oluşan bir hal bu. İçimin alev alev yandığını duyuyor, beynimin karıncalandığını hissediyor, ses tonuma hakim olamıyorum. Normal sakin zamanlarımda söyleyebileceğim şeyler, aklıma gelen şeyler tartışma anında bıçakla kesilmişcesine yok oluyorlar. Ne diyeceğimi şaşırıyorum. Bu yüzden tartışmal/münakaşa/münazara lardan hep kaçıyorum. Bu da hoş bir durum olmuyor benim açımdan haliyle. Bir türlü çare bulamadım. Acaba buradaki telkin müziklerini dinlemem fayda sağlar mı, sağlar ise hangisi sağlar "kendine güven" mi, "sosyal fobi" mi, "suçluluk" mu.. Tecrübelilerden yardım almayı isterim. Şimdiden teşekkürler... |
Cevap: Yardım alabilir miyim?? merhabalar "Shalafi" sitemize, aramıza, mutluluk diyarına hoş geldin. Öncelikle ego güven güçlendirici ve suçluluk telkinleri ile başlayıp ve günde 8 saat süreyle 10 gün boyunca dinledikten sonra diğer telkinleri listesinize ekleyebilirsiniz. Bu konuda daha detaylı bilgiye ulasabilmek için telkinler bölümünü incelemenizi tavsiye ederim. Mutluluk kapınızda, kapıyı açmanızı bekliyor. Sevgiler.sapkal89 |
Cevap: Yardım alabilir miyim?? Alıntı:
|
Cevap: Yardım alabilir miyim?? Arkadaşlar meraba, ben iki linktende faydalanamadım ikiside sorun veriyor ama int bağlantımda da bişey olduğunu sanmıyorum yardımcı olabilirmisiniz ? |
Cevap: Yardım alabilir miyim?? Arkadaşlar pardon yanlış sayfaya yazdım derdimi kusura bakmayın : ) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:26 PM. |