![]() |
biriyle konuşacağım zaman tıkanıp kalıyorum selam arkadaşlar ben biriyle konuşurken sürekli takılıyorum.ya diyeceğim şeyi ifade etmede güçlük çekiyorum yada tam biriyle konuşmaya niyetlensem konuşacağım konu acaba onun ilgisini çeker mi diye düşünmekten korkuyorum ve konuşmaktan vazgeçiyorum sizce ne yapmalıyım hayır çok kitap okuyan bir insanım haftada yaklaşık 500 sayfalık roman bitirrim ama iş kendimi ifade etmeye gelince tıkanıp kalıyorum... |
Cevap: biriyle konuşacağım zaman tıkanıp kalıyorum Alıntı:
|
Cevap: biriyle konuşacağım zaman tıkanıp kalıyorum birde sesli kitap oku kendin sesini duy. ayrıca konuyu fıkra yada yaşanmış öykülerle, benzetmelerle akıcı hale getirebilirsin geçen yıl ben diksiyon egitim aldım. hocamız sürekli bunları yapıyordu güzel sözler bul ,lafların arasında bunlarıda kullan ozaman gerçekten akıcı konuşabilirsin sevgiyle kal.. |
Cevap: biriyle konuşacağım zaman tıkanıp kalıyorum Alıntı:
önce şunu bil ki bu konuda kesinlikle yanlız değilsin... mesela ben de öyleyimdir...burada uzun uzun döktürüyorum ama eminim ki bu forumda olan sen veya bir başkası şu an karşımda olmuş olsa 3 cümleyi belki zor biraraya getirirdim...senin yaptığın gibi ben de zaman zaman kitap okurum..hatta gün içindeki yaşadıklarımı..yapmam gerekenleri..aklına gelicek herşeyi not alırım..yanımda kağıt kalem eksik olmaz...sonra onları düzenlemek üzere bilgisayara geçiririm... açılmak konusunda forumlar gerçekten çok iyi bir ortam..ideal bir ortam... her forumu demiyorum tabiki...özellikle bu siteyi diyorum...tam yeri..bence çekinmeden her konuda görüşünü belirtip sorular sor...bu senin açılmana yardım edicektir...diğer sitelerdeki gibi farklı görüşleri yargılayan insanlar yok burada...herkes sevgi dolu k8908 kitap okumak ve yazı yazmak tek yönlü eylemdir..sosyal bir eylem değildir..bunu da unutmamak lazım...ama buraya yazarsan işte o zaman sosyal eylemdir..çünkü başkalarıyla paylaşmış oluyorsun... |
Cevap: biriyle konuşacağım zaman tıkanıp kalıyorum söylediklerinizi dikkate alacağım teşekkür ederim gelişmeleri artık buraya yazarım |
Cevap: biriyle konuşacağım zaman tıkanıp kalıyorum bence öncelikle nedenini bulmalısın yani birile konuşmak seni heyecanlandırıyormu yoksa kendine olan güven eksikliğindenmi kaynaklanıyor sorunu tam olarak netleştirebilirsen çözümü daha basit olacaktır |
Cevap: biriyle konuşacağım zaman tıkanıp kalıyorum Belki de söyleyeceğin şeyi biranever bitirip konuşmanı sonlandırmak istiyorsun ve böyle oluncada takanıp kalıyorsun. |
Cevap: biriyle konuşacağım zaman tıkanıp kalıyorum bu siteyi cok begendm uyelerınıde herkese kucak dolusu sevgiler.. :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:42 AM. |