![]() |
Cevap: telefonla konuşmak Evet bu duyguyu bir zamanlar tatmıştım. Fakat yavaş yavaş telkinlerin etkisiyle bunları aştığımı hissediyorum . Siz telefonla konuşurken karşınızdaki kişiyi tanıyo veya tanımıyo olmanız önemli değil sanki karşınızda hiç kimse yokmuş gibi davranmanızı tavsiye edebilirim. Bu sadece telefonda değil yüzyüzeyken de aynı şekilde olmalı bence her ne kadar karşımızdaki bir insan olsada beyniizin içinde oluşan gerek ses gerek görüntü bi warlık gibi düşünmek daha kolaylaştırıyor. |
Cevap: telefonla konuşmak bir hafta oldu ama telefonla konuşurken çok rahatım artık umarım böyle devam eder tşkler :) |
Cevap: telefonla konuşmak Çok tuhaf geldi banada gerçekten insan telefon çalmasından korkup telefonu neden açmaz ki.Müthiş bi iç güdü baskısı olmalı. |
Cevap: telefonla konuşmak Aynı korku bende de var ve birtek bende var sanıyordum bu korku ve bende biraz sf de var; evet sf den de kaynaklanıyor ve özgüvenlede ilgilidir tabi mutlaka. Ama burada arkadaşların yazdıklarını dikate alacağım kendimi telefonda konuşurken rahat, güzel hayal edeceğim... Bakalım işe yarayacak mı?.. Bu korku insanı çok rahatsız ediyor... |
Cevap: telefonla konuşmak Aynı korku bende de var.Özellikle de yanımda birileri varken telefonda konuşmaktan çok rahatsız oluyorum.Konuşmak zorunda kalırsam gergin oluyorum.Gün içinde telefonu hep tek bipte tutuyorum arayan olursa evdekiler duymasın diye.Ev telefonu çaldığında açmak istemıyorum ,ya da ben bi haneye ait telefonu kolay kolay arayamıyorum, çunku telefondaki kişiyi tanıyamazsam rezil olurmuş gibi hissediyorum. |
Cevap: telefonla konuşmak ben telefonun çalmasından değil konuşamamaktan korkuyorum :((( o yüzden çalmasını istemiyorum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:26 AM. |