Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tartışma Fikir Telakisi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=228)
-   -   Nedensizlik, limitsiz oluşumları doğurur. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=6336)

suzzy 28-04-2008 10:33 AM

Nedensizlik, limitsiz oluşumları doğurur.
 
Nedensizlik, limitsiz oluşumları doğurur.



Sahip çıkalım. Neye mi? Hani şu gerçeklesmesini çok ama çok fazla istediğimiz hayallerimize ve rüyalarımıza. Mucize mi gerekiyor size? Mucizeler ancak fark ettiğimiz oranda bizimledirler. Şu anda mümkün değilse bile, ilk fırsatta kafanızı kaldırın ve gökyüzündeki maviliğe, gökyüzündeki güneşe, olmadı aya bakın. Düşünün ve hissedin. Biz şu anda, uzayda asılı duran ve diğer gezegenlerle bağlantıda olan bir kürenin içinde yaşıyoruz. Bu bir mucize degilde nedir? Bunu kaç kez farkettiniz? BUNDAN DAHA BÜYÜK BİR MUCİZE OLABİLİR Mİ?



Hiçbir rüyamız, hiçbir hayalimiz, bu mucizeden daha büyük olamaz. O nedenle, gerçeklesmesi kesinlikle mümkün. Yalnız bir şeylerin değişmesini istiyorsak, öncelikle bizim değişmeyi kabul etmemiz, etrafımızda hatta içinde bulunduğumuz mucizeleri görmemiz gerekiyor. Bizi bir yerlere getirecek olan gücümüzden biri İNANCIMIZDIR.



Ne yapmak istiyorsanız, ne olmak istiyorsanız, nerede olmak istiyorsanız İNANIN. Yaşamak istediğinizin oluşması için nedenlere mi ihtiyacınız var? Gökyüzüne bir kez daha bakın ve hissedin. Dünya, uzayda asılı duruyor ve biz ortasında yaşıyoruz. Bu gerçek olabiliyorsa, rüyalarımız bu gerçeğin yanında, okyanusta bir damla kalır. İstediginizi hali hazırda yaşıyormuşçasına inanın. Vazgeçmeden inanın. Nedensizce inanın. Limitsizce inanın. Çünkü yaratıcı gücümüzün limiti yoktur. Limitsizce inandığımız zaman bu gücün bizi heryere taşıyabileceğini farkedeceksinizdir. Dünyada öğrenip beynimize kaydettiklerimiz, aklımıza bir yığın soru getirecektir. Aldırmayın. Nasıllar ve niçinlere takıldığınızı hissettiğinizde bosverin ve es geçin. Aldırmayın. Sadece ve sadece rüyanıza inanın.



Bu, kendinize ve gücünüze inanmaktır.

Bu, sizin beden, akıl, duygulardan çok daha öte inanılmaz bir güç olduğunuza inanmaktır.

Bu, yaratıcı gücünüzün ötesinde hiç bir güç mekanizması olmadığına inanmaktır.



Nedensizce ve limitsizce inandığınız oranda, heryerde ve her şey olabilirsiniz.

Seçim size ait. Nerede ve ne olmak isterdiniz?



WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.