![]() |
yazmanin gucu blissyarkadaslar yeni bir yontem buldum simdiye kadar hep okordum yazmazdim yazmanin gucunu yazin herseyi yazin hakikatden cok iyi geliyor paylasin dusuncelerinizi sevgilerinizi bu benim icin cok yeni ama cok keyifli |
Cevap: yazmanin gucu nasıl bir etki yaratı açıklarmısın ve nasıl bir yazma yöntemi |
Cevap: yazmanin gucu nasıl bir yazma yöntemi geliş güzelmi yoksa artılar eksiler katogisi varmı |
Cevap: yazmanin gucu bu metod sizlerin bildigi ama benim bilmedigim bi sitedeki insanlara yazmak bilgi vermek bilgi almak tartismak kizmak ama hep sevmek .kisaca sizlere yazmak oldugun gibi yazmak sizlere hakikatden cok tesekkur ederim. bende muazam degisiklik yapan 2 teknik niyet etmek ve sizlerle dusuncelerimi paylasmak.bir niyet tut kimseye soyleme degil niyetini paylas burada daha etkili...bide telkinleri dinlemenin hakikatden faydasi var... |
Cevap: yazmanin gucu bu kadar temiz iyi insani bir araya toplayan bu sitenin gucunude tebrik ederim |
Cevap: yazmanin gucu yazmak güzeldir merhaba55 sıkıntıları üzüntüleri yazmak insanı özgürleştiriyor .. üzüntüler sıkıntılar yazıya dökülünce artık ilk anki kadar rahatsızlık vermiyor.. bir de değiştirmek istediğim şeyleri yazıya dökerim sadece düşünmek ve söylemenin yanında birde görsel olarak algılamak değiştirmek istediğim şeylere adaptemi kolaylaştırır.. yazmayı iletişimde de kullanırım .. çocuklarımla bir sorun yaşadığımda onlara duygularımı anlatan minik mektuplar yazarım.. yazmanın gücü elbette var .. benbde inanıyorum..sevgiler |
Cevap: yazmanin gucu merhaba55 teşekkürler cevabın için |
Cevap: yazmanin gucu Alıntı:
|
Cevap: yazmanin gucu bu guc sizlerle tum dusuncelerimi duygularimi ofkemi sevgimi hirslarimi hayallaerimi basardiklarimi basaramadiklarimi paylasmak sizlere yazmak bunlari yazarken allahtan isteyeceklerimi netlestirmek ve allahtan niyet ederek istemek.bana cok iyi geldi.yuce allahta samimiyetimi gordu herhalde hayatim hizla degismeye basladi .telkinlerin de cok etkisi olduguna inaniyorum ama sanki muzigin altnda hafif bir ses tonuyla telkinleri duysam dahada iyi olur gibime geliyor en azindan secenekli olsa diye dusundum ,sevgilerimle |
Cevap: yazmanin gucu Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:34 AM. |