![]() |
Buluşmalar herkese selamlar; Arkaşlar bilindiği üzere hayatımdeğişti seminerleri oluyor ama bunlar ücretli olduğu için belkide çoğu kişi katılamıyor,yada başka sebebler yüzünden. Ben diyorum ki aynı şehirden üyeler buluşup sıkıntıları,yaşadıkları problemleri,vb şeyleri buluşup bir grup arkadaş ortamında bunları paylaşıp çözümler üretip konuşmalıyız. Bilmem nasıl olur? :) |
Cevap: Buluşmalar Güzel olur. Neden olmasın ki? Duygu ve düşünce paylaşımı için insanlara dil bahşedilmiş :) E, bunu kullanmak da bize düşüyor. |
Cevap: Buluşmalar bizler msn grupta görüşlüyoruz bir çok arkadaşımızla siz de ekleyebilirsiniz msn grubu .orada keyifli paylaşımlar yapılıyor.tabiki yüz yüze görüşmekte çok iyi olur ama organizasyonu zannetiğiniz kadar kolay değil siz kendi şehrinizde olanları bir çapırın bakalım:) |
Cevap: Buluşmalar ben de geleyim MSN grubuna fakat MSN im yok ki :( |
Cevap: Buluşmalar group1159186@groupsim.com msn açmak çok kolay..sen bilirsin..sevgiler.. |
Cevap: Buluşmalar nasıl yapılıyor? |
Cevap: Buluşmalar arkadaş ekleme butonuna yaz bu adresi. |
Cevap: Buluşmalar Alıntı:
evet kolay değil ama imkansızda değil .actionsmile Ayrıca önerime kulak asan herkese teşekkür ederim..:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:42 PM. |