![]() |
Cevap: bugun (bu kişiye).........çok kızdım çünkü....... nefret edıyorum................neyse hala cok sınrılıyım en azından sayı sayayımda sınrıım yatışsın..1.2.3................. |
Cevap: bugun (bu kişiye).........çok kızdım çünkü....... Bugün kızdım. . Durduk yere kızdım. Neye kızdım?? Bilmiyorum. Kime kızdımm?? Bilmiyorum. Durup dururken kızdım :P |
Cevap: bugun (bu kişiye).........çok kızdım çünkü....... 107 108 109 110........... |
Cevap: bugun (bu kişiye).........çok kızdım çünkü....... 233 234 235..................... |
Cevap: bugun (bu kişiye).........çok kızdım çünkü....... derin nefes işe yarıyor :) |
Cevap: bugun (bu kişiye).........çok kızdım çünkü....... kızgınlıklarınız için EFT yapmanızı öneririm, ben EFT yaparak çok rahatlıyorum sevinclisinir minir kalmıyor y789 sevgiler actionsmile |
Cevap: bugun (bu kişiye).........çok kızdım çünkü....... herşeye kızıyorum herkesi tersliyorum nedenini bende bilmiyorum artık bu deqişken ruh halinden kurtulmak istiyorumağla2 |
Cevap: bugun (bu kişiye).........çok kızdım çünkü....... abime kızdım ve sanırım artık ondna nefret edıyorummm |
Cevap: bugun (bu kişiye).........çok kızdım çünkü....... hala abıme kızdım.... |
Cevap: bugun (bu kişiye).........çok kızdım çünkü....... abinle geçirdiğin güzel anıları hatırla. tabi ki aile içi olaylar özeldir, sebebi bizleri ilgilendirmez ancak, abinin seni kesinlikle çok sevdiğine inanıyorum. bir abi olarak söyleyebilirim ki kızıyorsam,engel teskil ediyorsam canlarımı(kardeşlerimi) çok sevdiğimdendir. sevgilerle. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:09 PM. |