![]() |
Ynt: herkese en içten dileklerimle Selamun Aleyküm aleyküm selam fuat h.g |
Ynt: herkese en içten dileklerimle Selamun Aleyküm (((yazar olcak adamım yafs :D :D :D ))) yazar olmak istiyorsan, ve bunun için yapılması gereken her şeyi yapıyorsan, mutlaka olursun...arkadaşlar aramıza daha 16 yaşında olmasına rağmen hedefi belli olan bir arkadaş geldi, kutlarım kendisini...sevgili the error hoş geldin safa geldin, aramızda safalar bulursun inşallah.. sayın yazar saygılı sevgiler |
Ynt: herkese en içten dileklerimle Selamun Aleyküm saolun tşk ler h.b. herkese artıq devam etmeyi düşünüyorum bu siteye giremedim bi süre üzgünüm :S bundan sonra yanınızda beni görmek isterseniz burada olmaktan şeref duyarım... |
Ynt: herkese en içten dileklerimle Selamun Aleyküm Merhaba The_error; hismiley Tekrar hoşgeldin yanımıza.. vien1 Siteye giremediğin günleri bol bol telafi edersin artık.. smiliyface Mutlu paylaşımlar... actionsmile |
Ynt: herkese en içten dileklerimle Selamun Aleyküm Aleykümselam hoşgeldin b456 |
Ynt: herkese en içten dileklerimle Selamun Aleyküm Selam Aramıza hoşgeldin vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:51 PM. |