![]() |
merabalar İyi geceler sapkal89 Ben siteyi gezdim samimiyet beni çekti için üye oldum ttli3 Siteyi eşim önerdi Eşim kimmi onuda size bırakıyorum tahmin edin bakalım f678h sanırım arada fırsat buldukça burdayım wink77 herkese güzel paylaşımlar diliyorum iyi geceler hismiley |
Ynt: merabalar :D ablacıgım merak ettim acıkcası enişteyi aramıza hg aktif olman dileklerimle |
Ynt: merabalar Hoşgeldiniz... vien1 Güzel paylaşımlar... hpm2 Eşinizi ben de merak ettim... smiliyface |
Ynt: merabalar papatyacım aramıza hoşgeldin vien1 |
Ynt: merabalar Papatya hoşgeldin vien1 Şimdi bir saymaya başlasam tahminlerimi olmaz. Sen söylersin bi ara kulağıma 12389 Hoş paylaşımlar. |
Ynt: merabalar sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: merabalar h.g aramıza ama bende merak ettim eşinizi |
Ynt: merabalar Hoşbuldum arkadaşlar kiss3 Teşekkür ederim ne güzel karşılama bu mlk34 Sahi çokmu merak ettiniz neyse biraz merak edin bakalım girlhaha sonra söylerim size yada belkide anlarsınız dusun şimdilik iyi geceler hismiley |
Ynt: merabalar http://www.resimler.tv/data/media/398/hosgeldin.gifyanımıza yeniden hoşgeldin papatyacım.. ark5 http://img209.imageshack.us/img209/1...36ah9xweq2.gif http://images.mygirlyspace.com/myspa..._440_28534.gif iyide anlayamazlar güzelcim böyle.. biraz daha ipucu vermen gerekiyordu.. http://img515.imageshack.us/img515/6...ather68sw0.gif eşinde gelip bi hoş geldin güler yüzlüm.. sevgim.. papatyam.. yaşamımın nuru dememiş ki.. ttli3 oda senin sır politikana kurban gitti anlaşılan.. y789 kiss3 |
Ynt: merabalar aramıza hoşgeldiniz... güzel paylaşımlar... vien1 f678h smiliyface |
Ynt: merabalar merhaba papatya... tender45 harikasınız... vien1 anne kızlardan sonra şimdi eşli üyelerimizde artmaya başladı... super güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz...sevgiler... blissy |
Ynt: merabalar vien1 merhabalar. hoşgeldiniz. mutlu paylaşımlar diliyorum. super bende merak ettim dusun |
Ynt: merabalar Alıntı:
y789 haklısınız sanırım oda sizin merak etmenizi istiyor neseli56 Hoşbuldum suzzy teşekkür ederim arkadaşlar çok memnun oldum karşılamanızdan ttli3 cilgin897 Birazcık zihninizi yorayım düşünün istiyorum ama shamanic dediği gibi bir ip ucu vereyim wink77 Ben siteye ilk kez eşimin günlüğüne yazmıştım yazılarımda hep sinirli ifadeler kullanmıştım y789 Bence hatılıcaksınız aa34 Hepinizi şimdiden çok sevdim bol paylaşımlı günler diliyorum kiss3 hismiley |
Ynt: merabalar o zaman beni kesin tanıyor berkant16 abim sevincli |
Ynt: merabalar Mümin kimseye söyleme evet berkent bey 12389 y789 hismiley |
Ynt: merabalar canım bende ne zaman rumuzunu değiştiricen diye bekliyordum... wave harikasın..hepiniz harikasınız... thumbsanim aslında ben tahmin etmiştim...ama emin olamadım sadece... dusun super |
Ynt: merabalar duygusallığı pek sevdiğimi söyleyemem doğrusu eşimin rumuzunu değiştirebileceği ihtimali her zaman vardı ama mlk34 O mlk34 bunu kendine has sevimliliği ile yapmış mutlu olduğunda bir çok sürprizleriyle karşılaşabilirsiniz.neşeli hayat doludur benim papatyam kiss3 shamanic in mesajında doğru tahminde bulunduğunu anlamamıştı bende kendisine; şaşırma buradaki insanlar ruhlarını arındırmışlar, kalp gözleri açık dedim. smiliyface Ben işteyken son günlerde siteye takıldığını biliyordum papatya16 yıda bana attığı mesajından önceki sevgi????? rumuzundan önce kullandığını msn sine gelen mesajdan anlamış bu günde böyle bir giriş yapmış hayırlısı bakalım dertlerini sıkıntılarını paylaşabileceği güzel insanlarla beraber olduğunu bildiğimden değişeceğinden eminim. gönlünde papatyalardan bir demet yapasın... eğer papatya bulamam dersen, burada hemen bir tıkla pc nin başında hayatımdeğişti bahçesinde shamanicler, suzzyler,serpiller,lierler,müminler,redflowersler, mehmetler ve daha aklıma gelmeyen ismini sayamadığım bir çokları paptyalardan demetler sunacaklardır.sana tüm site müdavimlerine güzel bir gün geçirmelerini diliyorum kiss3 selametle kalın smiliyface |
Ynt: merabalar Ay ay ay ne güzel iltifatlar bunlar beyfendi utananadam Beni hem utandırdın hemde çok mutlu ettin yazınla ttli3 bu sitede aradığımı bulurmuyum bilmem ama gördüğüm kadarıyla samimi içten insanlar çok ttli3 hpm1 Hepsine şimdiden teşekkür ediyorum benide kendi aralarına aldıkları için kiss3 Aslında sana dediğim gibi bu anlatılanlara pek inanmiyorum, yani telkin müziklerinin pek işe yaradığını düşünmüyorum ama burdaki insanlarla düşünce ve duyguları paylaşmak beni rahatlatacak bundan eminim sung66 Bu siteyi hazırlayan ve ilgilenenlere çok teşekkür ediyorum çünkü böyle samimi ve içten insaları bir araya toplamak çok zor, heleki sanal bir ortamda! Gerçekten kutluyorum bravo diyorum alk78 Herneyse bu kadar yeter sanırım bu günlük, herkese mutlu, huzurlu, sevgiyle dolu günler dilerim. smiliyface hismiley |
Ynt: merabalar http://www.resimekle.gen.tr/pics/b76...aad79c3e6d.jpg Al bakalım sana bir demet papatya papatya'cım.(küçük oldu ama idare et.daha öğrenemedim tam resim yapıştırmayı laf aramızda. y789 ) Aklıma ilk gelen tahmın doğruymuş ama söylemekten çekindim biraz yanlış olur diye.Bu arada rumuzun çok yakışmış. Sevgiler. |
Ynt: merabalar Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:33 PM. |