![]() |
merhabalar merhaba arkadaşlar.bi arkadaşım aracılığıyla bu siteyi keşfettim diyebilirim.yani bu site bi mucize olmalı yıllardır kendimi değiştirmeye çalışıp değiştiremeyip kendimle savaşmama mutsuz bi insan olmama sebep olan özelliklerimden kurtulmaya başlıyorum.ego güven ve sosyal fobi telkinleriyle başladım ve biraz faydasını gördüm.umarım herşey daha da düzelir.site de emeği geçen herkese teşekkürler.. |
Ynt: merhabalar vien1 aradıgım her şey bu sitede var dostum aramıza hg şeref verdin |
Ynt: merhabalar Merhaba ozzy.Hoşgeldin sefalar getirdin.Safa bulursun inşallah. vien1 |
Ynt: merhabalar selam arkadaşlar ben henüz yeniyim .beni her konuda lütfen aydınlatın site hakkında hiç birşey bilmiyorum.sadece eğer zayıflamak için psikoloğa gitmeniz gerekiyorsa yapmanız gereken tek şey 45 dakka yürüyüştür. bu sözden etkilendim oryantal yapmanın zayıflamaya faydası olduğu ve yaşam dan zevk almanın elimizde olduğu.bu fikirlerden etkilenerek sitedeyim.sizleri tanımaya başlıycam ve sitenizi. gelişmeleri yazarım. sevgiler..... kiss3 |
Ynt: merhabalar sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: merhabalar sahra ve ozzy hoşgeldiniz arkadaşlar... vien1 güzel değişimlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz... sevgiler... blissy blissy http://img144.imageshack.us/img144/8...mation6rk1.gif |
Ynt: merhabalar teşekkürler.sitenizi tanımaya çalışıyorum.acemiliğimi biraz atayım sizlerle çok iyi dost olacağımıza eminim.sevgiler........ smiliyface |
Ynt: merhabalar vien1 vien1 vien1 güzel değişimler.... sitede gezinin biraz.. aradığınız herşeyi bulacaksınız... smiliyface hismiley hismiley |
Ynt: merhabalar vien1 hoşgeldiniz aramıza vien1 |
Ynt: merhabalar merhabalar hoşgeldiniz yanımıza vien1 mutlu paylaşımlar hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:01 PM. |