![]() |
merhabalar aslında aranıza katılalı 1 hafta falan oldu ama selam mesajı yazmak için anca fırsatım oldu sınavlar nedeniyle. bilinçaltıyla oynamanın hep tehlikeli oldugunu dusundum ama burdaki açıklamalar falan beni biraz da olsa ikna etti ve indirip dinlemeye basladım. ilk iki gun asırı derecede basagrısı cektim hatta yataktan kalkamadım . ama sonra ağrılar geçti. listeme kendine guveni ekledim ve basağrıları tekrar basladı ve 2 gun surdu yine su an ağrı falan yok ama dinlemeye basladıgımda uykum geliyor ve gozlerim ağırlasıyor. siteyi inceledim ama bununla ilgili birşey göremedim. belkide gozumden kaçtı. hem selam vermek hemde soru sormayı aynı anda yapayım dedim. teşekkürler şimdiden |
Ynt: merhabalar Merhabalar... hismiley Hoşgeldiniz... vien1 Bu linki incelerseniz yardımcı olacaktır... super http://www.hayatimdegisti.com/forum/...si-t706.0.html Sağlıcakla... hismiley |
Ynt: merhabalar sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook telkinler konusunda bymehmet'in verdiği linkten yardım alabilirsiniz |
Ynt: merhabalar üyelerin değişim günlüklerini okursanız sorularınıza açık cevaplar bulacaksınız.Ayrıca baş ağrılanını bir bölümünü bende yaşadım geçirdiğiniz aşamalar çok normal, telkinlerin etkisi olmaya başlamış ne güzel devam edin sabırla ,huzur dolu günler sizi bekliyor.Daha sonraki gelişmeleride bekliyoruz. |
Ynt: merhabalar merhabalar...hoş geldiniz yanımıza... vien1 baş ağrılarınızın olması çok doğal... b456 sonuçta bilinçaltınıza alışık olmadığı bir değişimi empoze etmeye çalışıyorsunuz... tabii bunlar geçici... pc05 telkinleri gece dinlemenizi tavsiye ediyoruz...bu şekilde bilinçaltı verilen telkinleri daha iyi algılıyor... sevgiler... hismiley |
Ynt: merhabalar merhaba bekirrr hoşgeldin yanımıza vien1 vaktin oldukça dolaş forumu.. farkında olmadığın ihtiyaçlarına da cevap bulacaksın sung66 mutlu paylaşımlar hismiley |
Ynt: merhabalar merhabalar bekirrrr.. yanımıza hoşgeldiniz.. http://img144.imageshack.us/img144/8...mation6rk1.gif ilaveten uyuma hissinizin olmasıda normal.. uyku ruhumuzun ve bedenimizin kendini iyileştirme ve dinlendirme aralığıdır.. uykulusmile benzer etkiler bir çoğumuzda oldu.. kısa sürede hedeflerinizin gerçekleşmesi dileklerimle.. super sevgiler.. hismiley |
Ynt: merhabalar teşekkürler umarım faydalı olur. |
Ynt: merhabalar bekirrrr hoşgeldin. şanslısın ben sabahları uyanamıyorum hala. 730 da ancak uyanabiliyorum ki bu da geç bir saat benim için. bular iyi belirtiler. mutlu haberler duyma dileklerimle. ışıkla kal. super t678 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:58 PM. |