![]() |
selamlarrr happy6 selam arkadaslar adım serkan ankarada yasıyorum googlede arasdırırken siteyi kesfettim uyku sorunumle ilgili ben kendime soyluyorum bunu artık uyku denen fani şey bana göre degil sebebi nedir bilmiyorum askerden geldikden sonra kız arkadasımla ayrılmam sonucu baslayan uyku bozuklugu 2 senedir hayatımı maf etti gün içersinde uyukluyorum işimde randuman veremiyorum ne biliyim işte gece uyuyamıyorum uyursam bir daha uyanamıycagımı dusunuyorum gibi bi şey acıkcası bende uyumak istemiyorum gece boyunca cesitli sanal faliyetlerle beynimi yoruyorum aslında tum sorun uykuyla ilgili degil uyusam ne olacak ? zehra tekrar bana dönüp askım diycekmi sanmamm amannn ne ise işte sitede umarım kendim için yararlı seyler bulurum |
Ynt: selamlarrr arkadaşım senın kı depresyon olabilir |
Ynt: selamlarrr onun yerine acı gerçek desek 88a |
Ynt: selamlarrr hoşgeldiniz... vien1 yaşadıklarınıza üzüldüm... blook hepimiz burda bir sebepten dolayı bulunuyor ve yaşadıklarımızı ...en güzelide değişimlerimizi paylaşıyoruz...umarım sizin içinde güzel değişimlerin başlangıcı olur burası... http://www.simliresim.com/simli_resim/flowers/083.gif blissy blissy |
Ynt: selamlarrr tsk ederim hb ama gercekleri kimsenin degişdirebilcegiin sanmıyorum sadece unutdurulabilir ama oda imkansız aklımden silsem bile o help kalbimde yasyacak ağla |
Ynt: selamlarrr sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: selamlarrr kedilerle aram cok iyi bende bi tane iran kedisi var:D aheyy hatta su an ayakklarımın altında dolanıyo :D uyku satini geçirdik bu uyumaz daha smiliyface |
Ynt: selamlarrr hismileyhttp://img412.imageshack.us/img412/7...nblogcuye6.gifdilerim kısa sürede yaşamınızda olması gereken doğrular yer alır.. önceliğiniz kendiniz olur.. size ve sevginize karşılık verecek kişiyle yolarınız kesişir.. sevgiler.. |
Ynt: selamlarrr şiddetle umuyor ve bekliyorum |
Ynt: selamlarrr sekan ben sana hoşgeldin dememişim... aslında pek atlamam tanışmaları ama... hoşgeldin... ne güzel ettinde geldin... vien1 smiliyface |
Ynt: selamlarrr önemli diil üstadım :D hoşbuldum ne iyi ettim esahdan |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:21 AM. |