![]() |
Herkese Merhaba... alk78 İlk olarak bu sitede emeği geçen herkesin ellerine sağlık diyorum. Benim kişisel gelişim ile ilgili serüvenim nasıl daha yaratıcı olurum sorusuyla başladı ve devam ediyor.Bu siteye nasıl ulaştım şu anda tam olarak hatırlamıyorum siteyi bulduktan sonrada düşündüm ne arıyodum ben diye.Neyse iyiki bulmuşum 10 gündür telkinleri dinliyorum.Bu mp3 lerin bir etkisi oluyomu bilmiyorum ama müzikleri dinlemekten keyif alıyorum.bütün forumu neredeyse baştan aşağı okudum telkinler işe yaramasa dahi burda herkesin birbirini motive etmesi bile mutluluk verici ark5 |
Ynt: Herkese Merhaba... vien1 hoşgeldin vien1 telkinlerin etkisi mutlaka oluyordur bunu zamanla farkediceksin.güzel değişimler hismiley hismiley |
Ynt: Herkese Merhaba... Alıntı:
|
Ynt: Herkese Merhaba... Alıntı:
|
Ynt: Herkese Merhaba... |
Ynt: Herkese Merhaba... merabalar hareketvakti.. hoşgeldiniz yanımıza... http://i87.photobucket.com/albums/k1...01/welcome.gif forumumuz için söylediğiniz güzel sözlerden dolayı teşekkür ederiz.. kısa sürede hedeflerinize ulaşmanız dileklerimle.. thumbsanim sevgiler.. |
Ynt: Herkese Merhaba... blissy herkese tek tek Teşekkürlerr..... |
Ynt: Herkese Merhaba... Hoşgeldiniz... art56art56 yol yordam bilmezdim yollara düştüm... yolda yürürken burayı buldum... smiliyface |
Ynt: Herkese Merhaba... merhaba...hoşgeldin hareketvakti... blissy blissy güzel paylaşımlar dilerim... vien1 sevgiler... hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:46 PM. |