![]() |
beni buraya biliçaltım getirdi... Öncelikle herkese selam eder bu oluşumda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. Başlıkta dediğim gibi belkide ilk defa bilinçaltım beni doğru olana ulaştırdı her yaşadığından mutsuz olan ben bu siteyle tanışınca gerçekten mutlu oldum. Telkinleri erteleme denilen hastalık nedeniyle hep parça parça dinliyorum ama artık aşacağımı biliyorum. Şimdi ilk işim kendime bir günlük oluşturmak ve gelişmeleri not etmek belki o zaman küçük ayrıntıları kaçırmayacağım. Tekrar herkese selam olsun.... |
Ynt: beni buraya biliçaltım getirdi... merhabalar ahtamara... hoşgeldin yanımıza.. http://img217.imageshack.us/img217/8...nblogcudz1.gif ego ve suçluluğun yanına ertelemeyi bırak telkininide ilave et istersen.. thumbsanim kısa sürede güzel haberlerini almak dileklerimle.. ark5 sevgiler.. t678 |
Ynt: beni buraya biliçaltım getirdi... vien1 Merhaba ahtamara17. hismiley vien1 Hoşgeldin. Güzel Paylaşımlar... 956k |
Ynt: beni buraya biliçaltım getirdi... merhabalar...hoşgeldiniz.. wave vien1 çok sevindik aramıza katılmana... http://img530.imageshack.us/img530/4...0088qc4rv1.gif |
Ynt: beni buraya biliçaltım getirdi... Aramıza Hoşgeldiniz... art56art56 |
Ynt: beni buraya biliçaltım getirdi... Hoşbulduk iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bence bu sitede insanlar sadece sizin ilginizle bile terapi görmüş gibi rahatlar bulduğum her boş zamanımı burada geçiriyorum herkesin burada aradığını bulacağına inanıyorum. Herkese bol bol selam olsun... |
Ynt: beni buraya biliçaltım getirdi... vien1 hooşşggeellddiinn. trakyalıyım oşgör malum haşlar bazen çıkıo. güzel paylaşımlar dilerim güzel haberler bekliyoruz. |
Ynt: beni buraya biliçaltım getirdi... vien1 ahtamara thumbsanim |
Ynt: beni buraya biliçaltım getirdi... hoşbulduk mumin serpil iyi dilekleriniz için teekkür ederim. mp3 leri düzenli dimlemiyordum şimdi dinlemeye başladım ancak bu baş ağrısı yok mu inşallah zamanla geçecek insanlar iyileşirken hep acı çekerler bu da öyle birşey sanırım. |
Ynt: beni buraya biliçaltım getirdi... evet canım sabırlı olman gerekiyor sonuçlar mükemmel olacak |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:33 PM. |