Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Yeni katıldım müzikler huzu verici (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=6325)

kübrayigit 27-04-2008 08:00 PM

Yeni katıldım müzikler huzu verici

ben siteye yeni üye oldum.çook acemiyim yani.tanışmak isteyen arkadaşlar yazın lütfen
hismiley hismiley

kübrayigit 27-04-2008 08:09 PM

Ynt: Yeni katıldım müzikler huzu verici

ben siteyi bugün tesadüfen buldum bayılllldım.çok inanıyorum etkisine .hemen depresyon dünde kaldıyı indirdim.arkadaşlar bırakın telkini müzik herşeye bedel.inanılmaz huzur verici ney taksimi.site yönetimi emeğinize sağlık.teşekkürler.bu gün başladım dinlemeye sonuçları yazarım. smiliyface

hayatimdegisti 27-04-2008 09:51 PM

Hoşgeldiniz
Katılımlarınızı bekliyoruz.
Konuyu tanışma bölümüne taşıdım

teoman_ 27-04-2008 09:58 PM

hoş geldin kübrayigit
iyi paylaşımlar...

hayalayaz 27-04-2008 10:32 PM

kübracığım hoşgeldin safalar getirdin ben sitenin hayal ablasıyım..güzel kardeşim..depresyondan önce ego güçlendiriciyi ve kendine güveni koy ben herbirini 3 er kere dinledikten sonra depresyon dünde kaldıyı diledim..yani şöyle
3x ego güçlendirici
3x kendine güven
3x depresyon dünde kaldı
3 x kendine güven
3 x ego güçlendirici..
birden bire depresyon dünde kaldı dedikmi, yok canııııım diyor yinede sen içsel sesin ne diyorsa onu yap...çünkü en doğru reçete içimizden gelendir..iyi paylaşımlar diliyorum..

comte 27-04-2008 11:14 PM

Hoşgeldin Kübrayiğit... hismiley

Depresyon, kendine inanılmasını çok seviyor. İnanıverdin mi kendini ıspatlamak istercesine bütün kötü marifetlerini sunuyor. O yüzden ben depresyonla küsüm. smiliyface Karşılaştığımızda da görmezden geliyorum. Belki bir gün ümidini keser ve o da bana küser :))

Sağlıcakla... hismiley

night 27-04-2008 11:16 PM

Bende yeniyim aslında bir hafta oldu neredeyse telkinleri dinleyeli. Etkileri herkesçe biliniyor rehber de yazan dinleme sırasını takip etmen faydalı olacaktır. Umarım bol bol istefade edersin

cicek1973 27-04-2008 11:20 PM

selam

vien1 Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Faydasını mutlaka göreceksiniz.Herşey gönlünüzce olsun kiss3

suzzy 28-04-2008 12:15 AM

merhabalar kübra... vien1 hoşgeldiniz...paylaşımlarınızı bekliyoruz..

sevgiler... s456

çiçeğim 28-04-2008 11:48 AM

vien1 Hoşgeldiniz arkadaşlar, Hayal ablanın dediği gibi telkinleri sırasıyla dinlemek daha çok etki ediyor bende öyle yaptı superetkilerini göreceğinize inanıyorum...Bolca paylaşın s456

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:46 PM.