![]() |
Yeni katıldım müzikler huzu verici ben siteye yeni üye oldum.çook acemiyim yani.tanışmak isteyen arkadaşlar yazın lütfen hismiley hismiley |
Ynt: Yeni katıldım müzikler huzu verici ben siteyi bugün tesadüfen buldum bayılllldım.çok inanıyorum etkisine .hemen depresyon dünde kaldıyı indirdim.arkadaşlar bırakın telkini müzik herşeye bedel.inanılmaz huzur verici ney taksimi.site yönetimi emeğinize sağlık.teşekkürler.bu gün başladım dinlemeye sonuçları yazarım. smiliyface |
Ynt: Yeni katıldım müzikler huzu verici Hoşgeldiniz Katılımlarınızı bekliyoruz. Konuyu tanışma bölümüne taşıdım |
Ynt: Yeni katıldım müzikler huzu verici hoş geldin kübrayigit iyi paylaşımlar... |
Ynt: Yeni katıldım müzikler huzu verici kübracığım hoşgeldin safalar getirdin ben sitenin hayal ablasıyım..güzel kardeşim..depresyondan önce ego güçlendiriciyi ve kendine güveni koy ben herbirini 3 er kere dinledikten sonra depresyon dünde kaldıyı diledim..yani şöyle 3x ego güçlendirici 3x kendine güven 3x depresyon dünde kaldı 3 x kendine güven 3 x ego güçlendirici.. birden bire depresyon dünde kaldı dedikmi, yok canııııım diyor yinede sen içsel sesin ne diyorsa onu yap...çünkü en doğru reçete içimizden gelendir..iyi paylaşımlar diliyorum.. |
Ynt: Yeni katıldım müzikler huzu verici Hoşgeldin Kübrayiğit... hismiley Depresyon, kendine inanılmasını çok seviyor. İnanıverdin mi kendini ıspatlamak istercesine bütün kötü marifetlerini sunuyor. O yüzden ben depresyonla küsüm. smiliyface Karşılaştığımızda da görmezden geliyorum. Belki bir gün ümidini keser ve o da bana küser :)) Sağlıcakla... hismiley |
Ynt: Yeni katıldım müzikler huzu verici Bende yeniyim aslında bir hafta oldu neredeyse telkinleri dinleyeli. Etkileri herkesçe biliniyor rehber de yazan dinleme sırasını takip etmen faydalı olacaktır. Umarım bol bol istefade edersin |
Ynt: Yeni katıldım müzikler huzu verici selam vien1 Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.Faydasını mutlaka göreceksiniz.Herşey gönlünüzce olsun kiss3 |
Ynt: Yeni katıldım müzikler huzu verici merhabalar kübra... vien1 hoşgeldiniz...paylaşımlarınızı bekliyoruz.. sevgiler... s456 |
Ynt: Yeni katıldım müzikler huzu verici vien1 Hoşgeldiniz arkadaşlar, Hayal ablanın dediği gibi telkinleri sırasıyla dinlemek daha çok etki ediyor bende öyle yaptı superetkilerini göreceğinize inanıyorum...Bolca paylaşın s456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:46 PM. |