Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Ne yapacağını bilmeyen ??? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=628205)

Sedaozi 23-11-2020 12:46 AM

Ne yapacağını bilmeyen ???
 
Herkese merhaba
Dün tesadüfen kilo vermek için araştırma yaparken sitenizin adını okudum ve merak ettim. 2 gündür telkinlerinizi dinliyorum ve yorumları okuyorum. Şuan aktif mi site çok anlayamadım. Güncel hiç bir yazı yok ve sonuçları gerçekten merak ediyorum.
Ben kendimden bahsedeyim biraz. 39 yaşındayım mühendislik bitirip okul bittikten 2 ay sonra evde oturmaktan sıkılıp bankacı oldum. 16 yıl bankacılık yaptım. istisnasız 6ay da bir istifa edeceğim diyordum ve insanlar artık gülmeye başlamıştı. Cesaretim yoktu. İş hayatıma gözlerimi bu bankada açmıştım ve başka hiçbirşey yapamam gibi geliyordu. Bu ay başında bir anda ( tabi pandeminin ve çocuğumun evde tek başına kalmasının çok etkisi oldu) istifa ettim. Şuan tam 23 gün oldu. Evdeyim. Çok şaşkınım be yapacağımı bilmiyorum. Evet mutluyum ama bir yanımda ne yapacağım evde diye çığlık atıyor.
Ben hiç evde kalmadım ki hep çalıştım. Hobim be neye yeteneğim var hiç bilmiyorum. Şaşkınım.
Çocuğumla ilgilenirim diye bıraktım işi daha çok. Benim oğlum 8 aylık doğdu gebelik zehirlenmesiyle gelişimi hep yavaş gitti. 5 yaşında konuşmaya başladı konuşma terapilerine filan götürdük. Her doktora gittiğimizde sürekli birşeyler çıkarttılar karşımıza naun sendromu dediler test yaptırdık 6 ay bekledik testin sonucunu bişey çıkmadı. Sonucu öğrendiğimiz gün metobolizmal bir hastalığı var dediler yine test yapıldı ileride yürüyemeyebikir dediler. 6 ay yine bekledik Allah a şükür onda da bişey çıkmadı. Şimdi bu kadar kolay yazıyorum tabi ama bizim için zor zamanlardı. 7 yaşındayken kolunda çatlama oldu doktora gidince kemik kisti olduğu söylendi ve ameliyat dendi okulu var diye acrle etmediler 2 yıl boyunca 5 kere kolu kırıldı kırıkken ameliyat edemediler. En sonunda oldu vamliyatını leğen kemiğinden kemik alıp kol kemiğini doldurdular. Kistide temiz çıktı çok şükür. Şimdi çok iyi durumu. Ama okulda sıkıntılı. Şimdi 11 yaşında söylenen ilgi alanı olan herşeyi araştırıyor ve biliyor bilgisiyle yarışamıyoruz. Örneğin dünyadaki tüm ülkelerin bayraklarını başkentlerini ve dünya haritasınındaki yerlerini gösterebiliyor. Türkiyeyi söylemiyorum. Türkiyenin illerin önemli tarihi yerlerini filan bizden iyi biliyor okulda öğretmenleri video gönderiyor böyle bir şey yok diye. Fen öğretmenine uzayla gök bilimleri ile ilgili birşey anlatmış öğretmeni bizim oğlunuza öğreteceklerinden çom bizim ondan öğreneceğimiz çok şey var diyorlar. Daha anlatamıyacağım bir çok şey var. Zeka testi yaptırdık zekası yaşıtlarına göre geride çıktı. Psikologlarla konuştuk testi sallamamış dediler. Okula kayıt yaptıracağımız zaman ilk rehber hocası Önüne renkli küpler koymuşlar şekildeki gibi yap demişler bizimki kafasına göre şeyler yapmış. Bize küpleri dizemedi dedi. Sonra biz diğer yaptıklarını anlatınca kayıt yaptılar. Okuldan çıkınca naptınız diye sorunca saçma sapan renkleri uyumsuz bir resim koymuşlar yapmamı istediler zevkime uymadığından zevkime göre dizdim dedi.
Şuan okulda parmakla gösteriliyor tüm öğretmenleri tanıyor ve taktir ediyor ama zekasına anlam veremedikleri birşey olduğuna. Çünkü dersleri kötü sınavlarda genelde son 10 da.
Nerden geldim oğluma anlayamadım insan yazdıkça yazası geliyormuş anlayacağınız işi oğluma destek olmak için daha çok bıraktım. Onunla ders çalışıyoruz ama onun ders isteksizliği beni iyice bunaltıyor. Zaten ev hanımlığının nasıl bişey olduğunu da bilmiyorum. Yeteneklerimi de bilmiyorum bu zamana kadar hiç düşünmemişim bile . Şuan sıkıştım kaldım.
Belki burdaki telkinleri dinleyerek kendime güvenim gelir diye başlayorum bu yola hatta oğlumada o uyurken dinletsem mi diye düşünmüyor değilim. Sizce ben ne yapmalıyım ???

Sedaozi 23-11-2020 05:36 PM

Cevap: Ne yapacağını bilmeyen ???
 
Merhaba
Site aktif mi?

hayatimdegisti 23-11-2020 09:40 PM

Cevap: Ne yapacağını bilmeyen ???
 
Alıntı:

Sedaozi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 864164)
Merhaba
Site aktif mi?

Merhaba forum çok aktif degil ancak sitemiz aktiftir.
cekirdekinanc.com da telefonlarımızdan bize ulaşabilirsiniz
05424475050


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:16 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.