![]() |
kilo veremiyorum kilo verme telkini arkadaşlar merhaba Ben çok umutsuz durumdayım cidden başarmış kişilerden yardım istiyorum. 164 boy 73 kiloyum.Doğum yapalı 1 yıl geçti 68 e kadar düşmüştüm 4-5 ayda 5 kilo aldım .hareketsizim hareket edecek halim yok sanki kaslarım zayıf gibi sigrt56Emzirmeyi bırakmamın da payı var bunda.Buradaki kilo verme telkinini de 20 gündür dinliyorum sonuç yarım kg aldım yani veremedim.Birileri yazmış ilk ayda 10 kilo verdim diye ben neden veremiyorum.İlk üç gün 1.5 kilo vermiştim ümitlendim ama sonra yine aynı kiloya döndüm geceleri pcden dinliyorum.Ücretli telkinle bu sorun çözülür mü ?? Bilen yardım edebilecek olan varsa sağolsun |
Cevap: kilo veremiyorum kilo verme telkini En iyisi bi spor salonuna gitmek ve size uygun gördüğü diyet programına harfiyen uymak |
Cevap: kilo veremiyorum kilo verme telkini Emzirme dönemi sonlarına doğru sonrası vitamin eksikliği görülebiliyor. Spora başlayıp ve sağlıklı yiyecekler seçerek beslenirseniz durumu aşarsınız. |
Cevap: kilo veremiyorum kilo verme telkini enteresan bir yer burası tavsiye ediyoruz yorumu siliyorlar kesinlikle özgür bir forum değil okuyanlar yanlış yönlendirilebilir benden söylemesi |
Cevap: kilo veremiyorum kilo verme telkini İçerisinde link gömülü reklam amaçlı herhangi bir içerik silinir. Onun dışında forum kuralları dahilinde paylaşım yapabilirsiniz. |
Cevap: kilo veremiyorum kilo verme telkini 1.cisi bilgi içerikli bir link paylaştım (herhangibir ürün satınal vs. gibi birşey kesinlikle yok) ki bu sitede yüzlerce link olduğunu kendim gezerken gördüm, ikincisi çekirdek inanç şikayet başlıklı yazıya da herhangibir link olmayan yorum ve tavsiye yazdım, o yazım da kaldırıldığı gibi çekirdek inanç şikayet başlıklı konu da yorumlara kapatılmış. Ben çekirdek inanç çalışmasından olumsuz olarak etkilendim neden insanların bunu görmesini istemiyorsunuz? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:35 AM. |