Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   suçluluk duygusu ve ego (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=625951)

Aslan34yay 23-11-2016 09:47 AM

suçluluk duygusu ve ego

Merhaba ben iki gündür güzdüz saatlarinde 5 saat ego kendine güven ve sucluluk cd dinliyorum .Fakat tesadüfmü bilmiyorum iki akşamdır karışık rüyalar görüyorum anlamlarına baktığımda ise moral bozucu şeyler yazıyor rüya yorumlarında. Bu dinlediğim cd ile ilgilimi acaba ?

teşekkürler

ava 23-11-2016 12:05 PM

Cevap: suçluluk duygusu ve ego

Merhaba, tesadüf değil telkinleri dinlerken insan rüyalarını daha fazla hatırlıyor ama bu rüyaların anlamlarının rüya tabirleriyle çözülebileceğini sanmıyorum, çünkü gördüğünüz rüyalar büyük ihtimal bilinçaltınızla alakalı, bence anlamlarına bakıp kötü olaylar olacakmış beklentisine girmeyin ve moralinizi boş yere bozmayın.

Aslan34yay 23-11-2016 12:52 PM

çok teşekkürler dinlemeye devam ediyorum bakalım ne olacak

okyanusevren 24-11-2016 02:12 AM

Merhaba.bende suçluluk ego ve mutluluk rejimlerini dinliyorum.bugun 8.gunum ancak 8gun önce daha pozitif hissederken telkinlerde beri daha negatif bir ruh hali deyim.hattta nasıl yuzum açıldıysa ev arkadaşım bile sürekli neyin var diye soruyorsadece ilk gün kabus gördüm başka gunlergorduysem de hatırlamıyorum.gunduz fırsat bulursam dinliyorum ancakgecekesintisiz uyurken sabahakadar dinliyoru.baska yorumalriokurken bende neden etkiliolmadi hissine katılıyorum.umarim zamanla etki eder

KıpçakBeyi 24-11-2016 09:14 PM

Sekiz saatten fazla dinlemene gerek yok.Beynini yoruyorsun.

Şu an yaşadığın şeyin ismi dalgalanma.

okyanusevren 25-11-2016 01:18 AM

[QUOTE=KıpçakBeyi;859795]Sekiz saatten fazla dinlemene gerek yok.Beynini yoruyorsun.

Şu an yaşadığın şeyin ismi dalgalanma.
Genelde herkes 2.gunden sonra iyi hissediyor benim dik yuruyus bile gerçekleşmedi.sadece uyurken dinlemeyi deneyeyim birde .bu dalgalanmaya etkisi çok uzun sürer mi yada sadece geceleri dinlemek dalgalanmaya geçirir mi😊

KıpçakBeyi 25-11-2016 09:19 PM

İşin açıkçası bazı dalgalar ve frekanslar var.Uykuya geçtiğinde beyin o frekanslara geçiyor.Aslında ve kısacası uyurken bilinç değil bilinçaltı daha aktif çalışıyor.Uykuda dinlersen daha etkili olur.

okyanusevren 26-11-2016 12:13 AM

[QUOTE=KıpçakBeyi;859800]İşin açıkçası bazı dalgalar ve frekanslar var.Uykuya geçtiğinde beyin o frekanslara geçiyor.Aslında ve kısacası uyurken bilinç değil bilinçaltı daha aktif çalışıyor.Uykuda dinlersen daha etkili olur.[/QUOT

16 kasimdan beri gece açıp sabaha kadar uykuda donemedigim hiçbir gün olmadı.

MuminOKAN 26-11-2016 07:26 AM

Alıntı:

okyanusevren Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 859786)
Merhaba.bende suçluluk ego ve mutluluk rejimlerini dinliyorum.bugun 8.gunum ancak 8gun önce daha pozitif hissederken telkinlerde beri daha negatif bir ruh hali deyim.hattta nasıl yuzum açıldıysa ev arkadaşım bile sürekli neyin var diye soruyorsadece ilk gün kabus gördüm başka gunlergorduysem de hatırlamıyorum.gunduz fırsat bulursam dinliyorum ancakgecekesintisiz uyurken sabahakadar dinliyoru.baska yorumalriokurken bende neden etkiliolmadi hissine katılıyorum.umarim zamanla etki eder

Merhaba. Ses seviyesini kontrol edin. Ayrıca gece dinlemek yorucu oluyor aynısı bende de olmuştu.

okyanusevren 26-11-2016 01:01 PM

[QUOTE=MuminOKAN;859802]Merhaba. Ses seviyesini kontrol edin. Ayrıca gece dinlemek yorucu oluyor aynısı bende de olmuştu.[/Qmerhaba sesi nasıl kullanmak gerekiyor çok yüksek acmiyirum ben amamuzigide duyabiliyorum sizde değişim oldu mu olduysa ne kadar zaman sonra

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:17 PM.