![]() |
Tanışma Alisansenemohlu:) Değerli arkadaşlar merhaba. Telkinlere 10 ay önce ücretsizlerle başladım. ' ay öncede isme özel sipariş ettim. Ücretsiz telkinlerle bir hayli yol katettim. Ara sıra duraksamlar dibe vuruşlarda yaşadım. Bu bilinçaltımın direnç göstermesiyle alakalı. 2 aydır isme özel telkinlerimi dinliyorum bunlardan istediğim sonucu henüz alamadım. Ama pes etmeden dinlemeye devam ediyorum. Elbet sonuç gösterecek buna tüm kalbimle inanıyorum. Zaten inanmadığınız hiç bir şeyi yapmayın ya da sürdürmeyin. Durumu geçen seneden bu yana özetlemem gerekirse; yıllardan sonra bu sene master yapmaya karar verdim ve bu dönem mülakat süreçlerini geçip kayıt yaptırdım. Kendimi her geçen gün geliştirmekten keyif almaya başladım. Yıllardır okumak istediğim tüm kitapları okudum bir yıl içinde. Artık dünyaya at gözlükleriyle değil 3d gözlüklerle bakıyorum. Buradan atakan bey ve emeği geçen herkese sonsuz sevgi ve teşekkürlerimi gönderiyorum :)))Daha da ilerleyebileceğime inanıyorum telkinlerle. Size tavsiyem herkesin bilinçaltı farklıdır. Herkesin dinleme süresi ve direnç aralıkları farklıdır. Yapmanız gereken pes etmeden dinlemeye devam etmek ta ki sonuç alıncaya kadar. İki seçenek var. Ya memnun olmadığınız hayatınıza aynen devam edeceksiniz. Ya da telkinlerle mucize size gelecek. Birde isme özel telkinlerin müzik çeşitliliği daha iyi. Birde etkisinin daha iyi olacağı söyleniyor. Telknleri dinlerken birkaç tane değil 2li 2li dinlemek daha iyi. Sonuç alma sürecinizi kısaltır. derty |
Cevap: Tanışma Alisansenemohlu:) Hosgeldiniz kardesim pozitif bir giris yaptiniz.. Allah olmasini istedigi seyleri soyletirmis Sabir :dua: mutlulugun anahtari Hersey gonlumuzce olsun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:21 AM. |