![]() |
kendimi tanitayim merhaba herkese cekirdek inanci facebook ta kesfettim ve cok ilgimi cekti :) akrep burcuyum cok neseli hareketli net bir insanim ama cok sinirli bir yapım var olaylardan cok cabuk etkileniyorum yasadigim olaylardan o kadar etkilendim ki insanlardan nefret eder hale geldim kimseye inancim güvenim kalmadi buraya katilmamdaki amac artik hayatimda bişeylerin degismesini istiyorum maddi manevi olarak bi is yapacam mesela gorunmez bi el engelliyor yada kismetim bi şekilde kesiliyor mu diyeyim bana geldi mi insanlarda bi negatif dusunce oluyo bn herkese yardim ederken kimse bana yardimci olmuyor bende nevar diye düşünüyorum buda benim sinirimi bozuyor |
Cevap: kendimi tanitayim Hoş geldiniz.Annem ve kızkardeşim akrep maalesef birbirlerine hiç acımazlar.Sokmak istediler mi gerçekten aşırı sinirliler. |
Cevap: kendimi tanitayim hosbuldum :) annem yengec ben akrep bizde anlasamiyoruz annem cok inatci birisi ve sabit fikirli inatci iddia eder bilmese dahi bizde anlasamiyoruz bu sanirim kusak farkliligindan kaynaklaniyor |
Cevap: kendimi tanitayim bn ucretsiz telkinleri ilk bi denemek istiyorum ama ulasamadim nasıl yapabilirim |
Cevap: kendimi tanitayim Moderatörün (Mümin OKAN ) imzasını kullanabilirsiniz.Ayrıca forumda bir kaç yerde de farklı linkler mevcut. Genel kullanım rehberini okumanızı tavsiye ederim. |
Cevap: kendimi tanitayim teşekkür ederim :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:56 PM. |