![]() |
Panikkkkk Merhaba artık bende varim ve yardıma ihtiyacım var ölmekten nefes alamamaktan korkuyorum panik bozukluk var bende ne yapmaliyim bilmiyorum 4897 |
Cevap: Panikkkkk Hoşgeldiniz mutlu paylaşımlar diliyorum |
Cevap: Panikkkkk Alıntı:
|
Cevap: Panikkkkk Sadece uçakta ölüyorum sandim titreme nefessizlik soguk ter carpinti inanılmaz bir 15 dakikaydi ve ogunden beri kurtulamadim heran korkuyorum |
Cevap: Panikkkkk Eft konusunu incelemenizi öneririm. |
Cevap: Panikkkkk Alıntı:
Bu tamamen psikolojik ve bende bir kere asansörde kalmıştım. O anda yüzüm bembeyaz olmuş yere düşmüştüm nefes alamadığımı düşünmüştüm arkadaşım çok korkmuş. Benim bir anda olmuştu ama sonra bu korku içimde git gide arttı. Lisedeyken dersanede sınıfın kapısının kolu kırılmıştı ve kapı kapalı kalmıştı. Bana yine aynı şey oluyordu hemen camın yanına gittim. En sonunda pskiyatriye gitmiştim ve konuşarak bu sorunu çözdük. Hala bazen aklıma gelir endişelenirim ama bir şekilde bu düşüncelerden kurtulmayı başırıyorum. |
Cevap: Panikkkkk Bu arada ben doktorla bir çok alıştırma yapmıştım. Kapalı yerde kal ve kendini dizginlemeye çalış. Aşmanın en kolay yolu korkularının üstüne git. Korkularımızı biz içimizde büyütüyoruz. Eğer nefes almazsan bayılırsın ölmezsin ve bayıldığında zaten nefes almaya başlarsın. Nefes alamayacağını düşündüğünde vücudunda buna uyum sağlıyor ve bir panik oluşuyor. Dediğim gibi bunu aşmanın en kolay yolu üstüne gitmektir. Uçakta nefessiz kaldığını düşün. Paraşütle atlayarak nefessizlikten kurtulabilirsin. Bir odada kilitli kaldığında kapanın altındaki küçük aralıktan anahtar deliğinden içeri hava girer. Sonra o uçaktaki klima içeri sürekli temiz hava üflüyor. Endişelenme lütfen. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:20 AM. |