![]() |
Yeni Başlangıç Merhaba 17 yaşında lise son sınıf ygs den çıkmış lysye hazirlanan bir ögrenciyim :d adım Can İstanbul'da yaşıyorum aslen Sivaslıyım I-doser ve lucid rüya ile ilgileniyordum sorucaklara ( ygs den dolayı lucid ile çok ilgilenemedim ama ilgilendigim süre zarfında 1 kere lucid oldum oda 3 hafta önce fılan 1 aydan az bi ugraş sonucunda amacıma ulaştım ve biraz zaman geçsin lys de geçsin lucid in üstüne çok gidebilirim ) şimdi yeni oldugum için konularada baktım herkez ego güven ile başla diyor günde birden fazla doz dinlemenin sorunu varmı ( ı doserden alışkanlık doz derim :D ) veya ilk hafta sadece ego güven dinle sonra ekleyimi önerirsiniz ben ezilen tip olmadım genel olarak ama bazı şeylerden korkarım mesela sokakda kavga etmekden kick boks yapmama ragmen 1 senedir Ego dozu bu sorunu ortadan kaldırırmı mesela ? bana detaylı yardımcı olursanız özelden veya buradan çok sevinirim çok soru sorarım :D birde suan sirketteyim ve dozları dün evde indiremedim linkler kırıktı bu konuların altındaki şeyleri keşfettim dün gece onlar işe yarıyomu yoksa konulardakilerinimi indirmek gerek bide onların dk ları çok kısa sürekli başamı sarıcaz TEŞEKKÜRLER EN KISA SÜREDE CEVAPLARI BEKLİYORUM ŞİRKETTEYİM CEVAPLAR İÇİN SABIRSIZLANIYORUM herkeze iyi çalışmalar. :D |
Cevap: Yeni Başlangıç içindeki heycanı kelimelere yansıtan senin gibi yüreği ağzında birini aramızda görmek beni sevindirdi..Hoşgeldin. sitede telkinlerle ilgili bir çok bilgi var. ayrıca Telkincd.com adresinden telkinlere ulaşabilirsin. bu heycanın hiç bitmesin. sınavlarında başarılar. |
Cevap: Yeni Başlangıç çok teşekkürler ,buradaki telkinleri bugünlük staj yerimde dinlesem muhasebeciyimde işlerimde bitti takarım kulaklıgımı dinlerim olurmu başa sarıp sarıp dinlerim ? |
Cevap: Yeni Başlangıç hadi dinle muhasebecii:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:45 AM. |