![]() |
bu sitede yeniyim yardımlarınıza ihtiyacım var. merhaba ben yeni üye oldum bu siteyi 1 aydır takip ediyorum ocakta 18 yaşıma giricem...ben daha telkinin ne olduğunu 1 aydır öğrendim bu siteden şimdi ego güven güçlendirici telkinini dinliyorum piyano versiyonunu ben kendimden bahsedeyim ben içine kapanıkk biriyim mesela akrabalarımla konuşurken utanırım okuldaki öğretmenlerimle bile konuşamam aslında konuşamazdım şimdi daha iyiyim neyse sınıfta herkes bana çok sessizsin diyor... bende artık bundan çok sıkıldım sadece okulda değil günlük hayattada çoğu insan bana sessizsin biraz konuş çok utangaçsın diyor bu sitedeki yorumları okuyunca gerçekten çok heyecanlandım insanlar telkinleri dinledikten sonra olumlu yorumlar veriyor ben kendimden bahsettim lütfen sizde bana ne yapacağıumı söyleyin mesela hangi telkinleri kaç saatte veya nasıl dinlemeliyim aslında sorum HAYATIMDEĞİŞTİ.com`a çünkü kullanıcılar cevaplarsa herkes ayrı ayrı yanıtlar verecek kararsız olmakta istemiyorum çok teşekkür ediyorum herkese ALLAH RAZI OLSUN y789 |
Cevap: bu sitede yeniyim yardımlarınıza ihtiyacım var. Öncelikle sessiz olman bir eksiklik değil. belki de çok konuşmaktan hoşlanmayan birisindir. İnsanlar, çok konuşan geveze insanlara takılacaklarına sessiz insanlarla uğraşıyorlar. Bence sessiz olmak bir erdem arkadaşım. Mesela biz evde sabahtan akşama kadar oğlumla beraberiz. O hukuk fakültesi, 2. sınıfta okuyor. Gün içerisinde konuştuğumuz cümleleri sayabilirsin. Çünkü o fazla konuşmaktan hoşlanmaz. Bunu bildiğimden onunla, düzeyli konuşmaya gayret ederim. O hep sessiz bir çocuktu. Öğretmenleri içine kapanık dediklerinde ' ben hayır o içine kapanık değil. O sadece çok konuşmayı sevmeyen biri. Gayet de sağlıklı benim yavrum' derdim. Arkadaşları tarafından çok sevilir, başarılıdır ve deli gibi okur. Yani demem o ki az konuşmak, bir hastalık değil. Bir seçim olabilir. Buna bu kadar takılma. Hatta, bütün gün zinciri boşalmışçasına saçma sapan konuşan boş insanlardan bezdik biz. |
Cevap: bu sitede yeniyim yardımlarınıza ihtiyacım var. Fakat, yine de konuşmak istiyorsan ve bunun bir hastalık olduğunu düşünüyorsan, o zaman sana kendini geliştirmeni tavsiye edebilirim. Çok oku ve film izle. Espri kabiliyetini geliştir. Çünkü, sınıfta yerinde yapacağın bir espri seni, bir anda gözde yapabilir. Konuşacak konun olmalı. Hadi konuştun diyelim. Ne söylediğinde önemli değil mi? Telkinler konusuna gelince günde sekiz saat azami dinleyin diyorlar. Bu kadar dinleyemesen de çok uzun zamana yaymak kaydıyla en az üç ay dinle derim ben. Benim söyleyeceklerim bu kadar şimdilik. Sevgimle kal. Güzel haberlerini bekliyorum. |
Cevap: bu sitede yeniyim yardımlarınıza ihtiyacım var. teşekkürler 😃 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:31 PM. |