![]() |
dikkat eksikliği Dikkat dağınıklığı olan 16 yaşında bir oğlum var. Eğitim hayatı zorluklar içinde gidiyor. Onun başarılı olmasına katkıda bulunmak amacı ile araştırırken buraya rastladım. Ümitliyim.alk78 |
Cevap: dikkat eksikliği Alıntı:
|
Cevap: dikkat eksikliği Ayrıca, müzik dinleyerek ders çalışmak daha kolay oluyor. Zira müzik onun dikkatini toplaması konusunda yardım edebiliyor. Mümkünse bir enstrüman çalsın. Özellikle piyanoyu önermişti bize doktorumuz. Ata binmesini de tavsiye etmişti. Spor yapmasının özellikle yüzmesinin onun için faydalı olacağını da söylemişti. Şu an benim yavrum hukuk fakültesi 4. sınıf öğrencisi yani sizi şaşırtacaktır. Yeter ki desteğinizi esirgemeyin. Ayrıca yalnız ders çalışmayı sevmezler. Çünkü sıkılırlar. Onun yanında oturmanız bile ona katkı sağlar. Yapbozlar, fark bulma gibi oyunlarında faydası oluyor. Sevgimle Kolaylıklar dilerim |
Cevap: dikkat eksikliği bol bol kitap okutun çocuğunuza sıkılsa bile okutun dikkat eksikliği zamanla kaybolucaktır |
Cevap: dikkat eksikliği Buraya arkadaşlar uğruyorlar ve bir takım dertlerinden bahsedip, yardım istiyorlar. Sizde ciddiye alıyor. Zaman ve emek harcıyor, cevap yazıyorsunuz. Fakat o kişi buraya bir daha girmiyor. Buda insana gerçekten ızdırap veriyor. bu gerçekten can sıkıcı bir durumsadanim |
Cevap: dikkat eksikliği Isigim bana destek olurmusun nasil astiniz bu sorunu bnm acil destege ihtiyacim var lutfen yardim et canim |
Cevap: dikkat eksikliği Zaten çözümler sunmuşum ama dikkat eksikliği konusunda. Birde çok sıkıcı bulmazsanız Işık'ça başlığında pek çok konuda yazdım, orada pek çok konuda önerilerim var. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:23 AM. |