![]() |
selamlar Bu siteyi 4 yıl önce kesfetmistim. Niye kendime bu kadar eziyet cektirdim bilmiyorum. sanırım bişeyler tak ettiğinde çözüm arıyoruz. Bir haftadır yaklaşık ego güçlendirici ve suçluluk duygularını dinliyorum. Etkilerini izliyorum kendimde. Bu gün çekirdek inanç çalışması için randevumu aldım. Bir haftada ne değişti dersek daha dik yürüme etkisi bendede oldu. Daha çabuk ve dogru karar verebiliyorum sanki kararsız bir insan olduğumu düşünürsek buda gelisme. Aynayla aramdaki bağda güçlenmeye başladı. Insanlarla konuşurken söylediğim şeyler saçma sapan olacak diye tedirgin olurdum buda azaldı sanki kendime dönüyorum kendimi daha rahat ifade edebiliyorum. Şimdilik bu kadar arkadaşlardan ricam yaşadıklarını yazmaları gerçekten yardımcı oluyor çünkü. Iyi akşamlar ve teşekkürler sizlere |
Cevap: selamlar geç olsun da güç olmasın derler ya. telkinlerin belirtileri gerçekleşmiş. ne zamandan beri dinliyorsunuz telkinleri |
Cevap: selamlar Bir hafta oldu henüz |
Cevap: selamlar kısa süre de bu kadar gelişme çok güzel. inşallah hayatınız istediğiniz gibi değişir. |
Cevap: selamlar Teşekkürler umarım herkes aradığı herneyse onu bulur |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:23 PM. |