![]() |
bir sorum var... merhabalar siteye yeni üye oldum bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim yaklaşık 20 gün önce telkinlere başladım başlangıç telkinlerini dinledim 10 gün boyunca sonra 10 gün ara verdim şimdi başlangıç telkinlerine yenilerini ekleyerek tekrar dinlemeye başladım fakat hiç ara vermemem mi gerekiyordu anlamadım hy789 |
Cevap: bir sorum var... Hoş geldiniz. Ara vermeden dinleyebilirdiniz. Sevgiler. |
Cevap: bir sorum var... Diğer telkinleri ekleyip rahatlıkla dinleyebilirsiniz. |
Cevap: bir sorum var... Ara vermemden dolayı bir sıkıntı yok yani? Çok teşekkür ediyorum, sağ olun t678 |
Cevap: bir sorum var... Tıpkı spor yaparken olduğu gibi beynin de dinlenmeye ihtiyacı var. Ayrıca bu bilinçaltı saşırtmacası olarakta geçiyor. |
Cevap: bir sorum var... Ara verdiğinizde kendinizi daha farklı bir gözle gözlemleyebilirsiniz. Dinlemekle dinlememek arasındaki farkı da görebilirsiniz. Yanlış yok ama herkeste etki süresi farklı olabiliyor bu kişisel bir durum. Kimi biretki görüyor günde kimi aylarca dinliyor. Bu size bağlı. |
Cevap: bir sorum var... içimi rahatlattınız teşekkür ediyorum tekrardan. dinlemeye devam o zaman evet iki dönem arasındaki farkı fark ediyorum :) |
Cevap: bir sorum var... merhaba ben aranıza yeni katıldım telkinleri indirebilmem için yardımcı olurmusunuz |
Cevap: bir sorum var... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:48 PM. |