![]() |
Güzel paylaşımlar olmsı dileklerimle... merhaba; yaşadığımızın yüzyılın doğal sonuçları olan iletişimsizlik,yalnızlıklar, mutsuzluk, depresyon, stress, maddi sorunlar, benlik arayışları, yanlış veya düzensiz ilişkiler ve aklıma gelmediğinden değil çok uzun olamayacağı için saymak istemediğim bir çok konuda değişik fikirler görmek, bunlara çözüm önerileri okumak veya sunmak adına, pc imkanı olmayan ve dünyadan bir haber başkalarına bu paylaşımları aktarabilmek adına...ama en önemlisi kendim ve ailem içinde daha mutlu şeyler yaşamak için sitenize üye oldum. Beklentilerim olumlu veya olumsuz olur hiç bir fikrim yok kendimi çok şartlamadan çıtamı çok yüksek tutmadan şimdilik sadece inceleme aşamasındayım. İlk etapta beni cezbeden en önemli yönü ; hayat yolculuğumda yaşadığım bir çok iyi veya kötü şeylerin tek benim başıma gelmediği, başkalarının da bu veya benzeri şeyleri yaşadığını görmek oldu. Bunu sanal olsa da görmek, fark etmek insana ufak umut ışıkları verdiği gibi, yardımlaşma kapılarını açıyor ve en önemlisi kalabalıkta bile içinden çıkamadığımız o yalnızlık duygularımızı yok ediyor. Siteye vesile olan ve emek veren herkese içten teşekkürlerimi sunarım Sevgiler |
Cevap: Güzel paylaşımlar olmsı dileklerimle... Seb hoş geldin. Farkındalık ve sorumluluk 2 önemli kavramdır. Bunu ifade ettiklerinde görmek sevindirici. Siteye yorumların ile paylaşımların ile senin de emek vermeni bekliyoruz. Sevgiler |
Cevap: Güzel paylaşımlar olmsı dileklerimle... teşekkürler... Elimden geldiğince ben de nacizhane bir şeylere katılmaya çalışacağım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:27 PM. |