Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   MERHABA!! :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=623291)

özgürce yaşa 25-08-2013 01:30 AM

MERHABA!! :)

Herkese selam!

Bende bugün bu geç saatte bu siteye dahil oldum. Büyük değişimler yaşamak istiyorum olumlu yönde tabii... :) umarım bu site ve sizler bana yardımcı olursunuz. bu siteyi inceledim, çok sevdim. Forumlarda herkes çok nazik, anlayışlı ve yardımsever.. umarım bende sorunlarıma sizlerle beraber çözüm bulabilir, hayatımı değiştirebilirim. şimdilik bu kadar.. herkese merhaba.. Bana da küçük bir yer var mı? ;)

Janer 25-08-2013 02:14 AM

Cevap: MERHABA!! :)

bundan binlerce yil once gelecegin belliydi. demekki efsaneler dogruymus. demek o sensin :)).

saka bir yana hosgeldin. tabiki yerimiz var :).

özgürce yaşa 25-08-2013 02:59 PM

Alıntı:

Janer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846050)
bundan binlerce yil once gelecegin belliydi. demekki efsaneler dogruymus. demek o sensin :)).

saka bir yana hosgeldin. tabiki yerimiz var :).

çok teşekkür ederim. Harika bir karşılama oldu :) inanmayı çok istiyorum umut ediyorum da galiba.. ama içimde hala tereddütler var acaba kendimi mi kandırıyorum. gerçekleştirmek istediğim o kadar çok şey var ki ..
bilmiyorum ne yapmalıyım nerden başlamalıyım... sonra diyorum ki ne kaybederim?

Janer 25-08-2013 06:25 PM

Alıntı:

özgürce yaşa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846057)
çok teşekkür ederim. Harika bir karşılama oldu :) inanmayı çok istiyorum umut ediyorum da galiba.. ama içimde hala tereddütler var acaba kendimi mi kandırıyorum. gerçekleştirmek istediğim o kadar çok şey var ki ..

osho amcanin bir sözu var.
The only thing you have to fear is fear itself. korkman gereken tek sey korkunun kendisidir. benimde gerceklestirmek istedigim cok sey var. ama ya korkularimdan yada hayallerimden vazgecmem gerekiyor. ikisi ayni anda olmaz. ben korkularimdan vazgecmeyi tercih ediyorum. anlasilan o ki sende korkularindan vazgecmeyi tercih edeceksin :).

papatya_27 25-08-2013 10:19 PM

Alıntı:

özgürce yaşa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846057)

İnanmak ve umut etmekle zaten baslamissin yola.. Emin ol sen inanmak da guclendikce degisimler de kendini hissettirmeye baslayacaktir..degisim yolunda yolun acik olsun hosgeldin aramiza.. Ego ve suclulukla telkinleri dinlemeye baslayabilirsin..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:45 AM.