![]() |
MERHABA!! :) Herkese selam! Bende bugün bu geç saatte bu siteye dahil oldum. Büyük değişimler yaşamak istiyorum olumlu yönde tabii... :) umarım bu site ve sizler bana yardımcı olursunuz. bu siteyi inceledim, çok sevdim. Forumlarda herkes çok nazik, anlayışlı ve yardımsever.. umarım bende sorunlarıma sizlerle beraber çözüm bulabilir, hayatımı değiştirebilirim. şimdilik bu kadar.. herkese merhaba.. Bana da küçük bir yer var mı? ;) |
Cevap: MERHABA!! :) bundan binlerce yil once gelecegin belliydi. demekki efsaneler dogruymus. demek o sensin :)). saka bir yana hosgeldin. tabiki yerimiz var :). |
Cevap: MERHABA!! :) Alıntı:
bilmiyorum ne yapmalıyım nerden başlamalıyım... sonra diyorum ki ne kaybederim? |
The only thing you have to fear is fear itself. korkman gereken tek sey korkunun kendisidir. benimde gerceklestirmek istedigim cok sey var. ama ya korkularimdan yada hayallerimden vazgecmem gerekiyor. ikisi ayni anda olmaz. ben korkularimdan vazgecmeyi tercih ediyorum. anlasilan o ki sende korkularindan vazgecmeyi tercih edeceksin :). |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:45 AM. |