Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Selam Mübarekler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=623264)

semdeba 19-08-2013 11:34 PM

Selam Mübarekler

Merhaba canlar 956k , ben Semih. Daha önceden de kişisel gelişim konularıyla ilgilenmişliğim var, ama sanırım en kapsamlı site bu...

Hayatıma yeni bi başlangıç yapmayı düşünüyorum, o yüzden buraya kendimce bi mini günlük yapmaya karar verdim.

Kendimde eksik gördüğüm en önemli şey sanırım özgüvenim.. Ama umuyorum ki üstesinden gelicem... Bir de eleştiri bağımlılığı var ki o da özgüven eksikliğinin sonucu oluşan birşey.. Bunu uzun uzun yazardım ama yarın erken kalkmam lazım :smil56

Son olarak bir şikayetim var, emin olmamakla birlikte, sitede farkındalık gibi önemli bi konuyla ilgili bir başlık göremedim... Belki de ben göremedim bilmiyorum. Ama yabana atılmaması gereken bi konu olduğunu düşünüyorum..

Neyse canlarım, kendinize iyi bakın, hadi selametle krzm67

Değişmek 20-08-2013 10:22 AM

Cevap: Selam Mübarekler

Hoşgeldin mübarek :)

maviinci 20-08-2013 10:31 PM

Alıntı:

semdeba Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845913)
Merhaba canlar 956k , ben Semih. Daha önceden de kişisel gelişim konularıyla ilgilenmişliğim var, ama sanırım en kapsamlı site bu...

Hayatıma yeni bi başlangıç yapmayı düşünüyorum, o yüzden buraya kendimce bi mini günlük yapmaya karar verdim.

Kendimde eksik gördüğüm en önemli şey sanırım özgüvenim.. Ama umuyorum ki üstesinden gelicem... Bir de eleştiri bağımlılığı var ki o da özgüven eksikliğinin sonucu oluşan birşey.. Bunu uzun uzun yazardım ama yarın erken kalkmam lazım :smil56

Son olarak bir şikayetim var, emin olmamakla birlikte, sitede farkındalık gibi önemli bi konuyla ilgili bir başlık göremedim... Belki de ben göremedim bilmiyorum. Ama yabana atılmaması gereken bi konu olduğunu düşünüyorum..

Neyse canlarım, kendinize iyi bakın, hadi selametle krzm67

selam mübarek actionsmile pilavlıdayım khkh56 khkh56

semdeba 20-08-2013 11:11 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845951)
selam mübarek actionsmile pilavlıdayım khkh56 khkh56

Cumada göremedim seni, nerelerdeydin smil56

Thanatos 20-08-2013 11:22 PM

Hoşgeldin. İnciden mi geliyorsun acaba ?

semdeba 21-08-2013 12:14 AM

Alıntı:

Thanatos Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845954)
Hoşgeldin. İnciden mi geliyorsun acaba ?

yok ama takip ederim yani, inanılmaz bi şekilde yaratıcılar

Işıklı yol 21-08-2013 09:56 AM

Alıntı:

semdeba Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845956)
yok ama takip ederim yani, inanılmaz bi şekilde yaratıcılar

inci nedir merak ettim?

Thanatos 21-08-2013 11:42 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845963)
inci nedir merak ettim?

İnci Sözlük. Bir sosyal paylaşım sitesi. Gençlerin üye olupta eğlendikleri ortam. Bazen gülmekten yaracak şekilde makara muhabbetler yapıyorlar. y789

Işıklı yol 21-08-2013 12:47 PM

Alıntı:

Thanatos Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845969)
İnci Sözlük. Bir sosyal paylaşım sitesi. Gençlerin üye olupta eğlendikleri ortam. Bazen gülmekten yaracak şekilde makara muhabbetler yapıyorlar. y789

hmmmm bende bi bakayım. Teşekkür ederimactionsmile

Işıklı yol 21-08-2013 12:53 PM

ı ıh pek bana hitap etmiyor inci sözlük. Size kolay gelsinactionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:27 PM.