![]() |
Merhaba Ben Geldim Selamlar Damla ben.Uzun süredir bu siteye girip yazılanları okuyordum.Hatta bir ara telkinleri de dinledim fakat günde 8 saat dinlemek beni sıktığı için fayda görmeme rağmen bıraktım.Zaten en büyük sorunlarımdan biri de başladığım işleri tamamlamadan bırakmak :( Şimdi ise üye olmaya ve kendimdeki değişimi kalıcı bir hale getirmeye niyetlendim. Kişiliğime yapabileceğim en büyük iyiliklerden birisi olduğunu düşünmekteyim.Sadece kendim için değil hayatımdaki insanlar için de iyi olacağını düşünüyorum. Bu yıl üniversiteyi kazandım ve Muğla'ya gidiyorum. Yeni hayatıma olumsuzlukları geride bırakarak başlamayı hedefliyorum. Bu süreçte benimle aynı fikirde olan insanlarla diyolog halinde olmak vazgeçmemi,sıkılıp bırakmamı engelleyecek gibi geliyor; bu yüzden üye oldum. Herneyse biraz fazla uzattım sanırım. Hepinize merhaba cat56 |
Cevap: Merhaba Ben Geldim hoş geldin. umarım umduğunu bulursun. |
Cevap: Merhaba Ben Geldim Teşekkürler. Umarım =) |
Cevap: Merhaba Ben Geldim hoş geldin damla emin ol bişeyler değiştireceksin |
Cevap: Merhaba Ben Geldim girlhaha Teşekkür ederim hoşbuldum :D |
Cevap: Merhaba Ben Geldim Aramıza hoş geldin :))) Hangi bölümü okuyorsun? |
Cevap: Merhaba Ben Geldim Alıntı:
|
Cevap: Merhaba Ben Geldim Hoşgeldin, seni aramızda görmek güzel :) |
Cevap: Merhaba Ben Geldim Thanatos teşekkür ederim :) |
Cevap: Merhaba Ben Geldim Üniversiteye yeni başladıysan ve hali hazırda arkadaşlarla, çok büyük miktarlarda harçlıkla yada laf olsun tadında bişey okumaya gitmiyorsa sana şunu söyleyeyim: Bu zamana kadar yaşadıklarını bir kenara koy (unut derdim ama belki çok önem veriyorsundur geçmişine) herşey senin için yeni başlıyor. Ve üniversite, başlangıcın hazırlık sınıfıdır. Hayallerini büyük kısmını unutucak yeni ve daha uygun hayallere kapılacak yeni alışkanlıklar ediniceksin. Şuan söylediğin belki ilk yılının sonunda çok boş gelicek. Gerisi de spoiler bilgi. Yaşa gör :) Bunlar basma kalıp sözler değil gerçekten hepsi yaşadıklarım. Ne olursa olsun gece yatarken koyduğun kuralı veya hedefi sabah unutma. Sana tek tavsiyem bu. |
Cevap: Merhaba Ben Geldim Alıntı:
|
Cevap: Merhaba Ben Geldim Hoşbuldum :D Çok teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz için :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:02 PM. |