Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Merhaba Ben Geldim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=623249)

gecedamla 15-08-2013 05:09 AM

Merhaba Ben Geldim

Selamlar Damla ben.Uzun süredir bu siteye girip yazılanları okuyordum.Hatta bir ara telkinleri de dinledim fakat günde 8 saat dinlemek beni sıktığı için fayda görmeme rağmen bıraktım.Zaten en büyük sorunlarımdan biri de başladığım işleri tamamlamadan bırakmak :(

Şimdi ise üye olmaya ve kendimdeki değişimi kalıcı bir hale getirmeye niyetlendim. Kişiliğime yapabileceğim en büyük iyiliklerden birisi olduğunu düşünmekteyim.Sadece kendim için değil hayatımdaki insanlar için de iyi olacağını düşünüyorum. Bu yıl üniversiteyi kazandım ve Muğla'ya gidiyorum. Yeni hayatıma olumsuzlukları geride bırakarak başlamayı hedefliyorum. Bu süreçte benimle aynı fikirde olan insanlarla diyolog halinde olmak vazgeçmemi,sıkılıp bırakmamı engelleyecek gibi geliyor; bu yüzden üye oldum.

Herneyse biraz fazla uzattım sanırım. Hepinize merhaba cat56

hnbzmm 15-08-2013 05:22 AM

Cevap: Merhaba Ben Geldim

hoş geldin. umarım umduğunu bulursun.

gecedamla 15-08-2013 05:44 AM

Teşekkürler. Umarım =)

Değişmek 15-08-2013 10:43 AM

hoş geldin damla emin ol bişeyler değiştireceksin

gecedamla 15-08-2013 11:28 AM

girlhaha Teşekkür ederim hoşbuldum :D

mira- 15-08-2013 12:48 PM

Aramıza hoş geldin :))) Hangi bölümü okuyorsun?

gecedamla 15-08-2013 02:14 PM

Alıntı:

mira- Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845780)
Aramıza hoş geldin :))) Hangi bölümü okuyorsun?

teşekkürler iktisat :D k8908

Thanatos 16-08-2013 12:36 AM

Hoşgeldin, seni aramızda görmek güzel :)

gecedamla 16-08-2013 12:41 AM

Thanatos teşekkür ederim :)

CHAOS 16-08-2013 02:47 AM

Üniversiteye yeni başladıysan ve hali hazırda arkadaşlarla, çok büyük miktarlarda harçlıkla yada laf olsun tadında bişey okumaya gitmiyorsa sana şunu söyleyeyim:

Bu zamana kadar yaşadıklarını bir kenara koy (unut derdim ama belki çok önem veriyorsundur geçmişine) herşey senin için yeni başlıyor. Ve üniversite, başlangıcın hazırlık sınıfıdır. Hayallerini büyük kısmını unutucak yeni ve daha uygun hayallere kapılacak yeni alışkanlıklar ediniceksin. Şuan söylediğin belki ilk yılının sonunda çok boş gelicek. Gerisi de spoiler bilgi. Yaşa gör :) Bunlar basma kalıp sözler değil gerçekten hepsi yaşadıklarım. Ne olursa olsun gece yatarken koyduğun kuralı veya hedefi sabah unutma. Sana tek tavsiyem bu.

gecedamla 16-08-2013 04:25 AM

Alıntı:

CHAOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845798)
Üniversiteye yeni başladıysan ve hali hazırda arkadaşlarla, çok büyük miktarlarda harçlıkla yada laf olsun tadında bişey okumaya gitmiyorsa sana şunu söyleyeyim:

Bu zamana kadar yaşadıklarını bir kenara koy (unut derdim ama belki çok önem veriyorsundur geçmişine) herşey senin için yeni başlıyor. Ve üniversite, başlangıcın hazırlık sınıfıdır. Hayallerini büyük kısmını unutucak yeni ve daha uygun hayallere kapılacak yeni alışkanlıklar ediniceksin. Şuan söylediğin belki ilk yılının sonunda çok boş gelicek. Gerisi de spoiler bilgi. Yaşa gör :) Bunlar basma kalıp sözler değil gerçekten hepsi yaşadıklarım. Ne olursa olsun gece yatarken koyduğun kuralı veya hedefi sabah unutma. Sana tek tavsiyem bu.

Teşekkürler :D Bu tavsiyeye uymaya çalışacağım

gecedamla 17-08-2013 05:29 PM

Hoşbuldum :D Çok teşekkür ederim bu güzel dilekleriniz için :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:02 PM.