![]() |
tanışma Arkadaşlar merhaba; yıllar önce bu siteyi keşfetmiştim. ancak geçen zaman içinde bıraktım gitti :) Kendi hayatımda değişikliklere çok ihtiyacım olduğu bir dönemdeyim ve işin içinden tek başıma çıkamıyorum. değişikliğe kendi içimden başlamam gerektiğini düüşündüm. Bu sitenin bana faydalı olacağına inanıyorum. umarım başarılı olurum. herkese selamlar! artık bende aranızdayım. s456 |
Cevap: tanışma Hoş geldiniz Mimü : ) O halde size uzun süre arkadaşlık edecek olan telkinlerle tanışmanızı teklif ediyorum sevgiler |
Cevap: tanışma teşekkürler!! ego güçlendirici ve suçluluk duygularına başladım bile. 3-4 gündür dinliyorum ama 8 saat günde yapamamıştım dün geceye kadar ilk günler kendimi pek iyi hissetmedim. Ağlamak istiyorum bazı anılar canlandı gün içinde gözümde baş ağrısıda cabası. :S ama dinlemeye devam edeceğim umarım daha iyi olur.. |
Cevap: tanışma Çok güzel . Şu an ki ağlama hallerin sana sonra güzelliklerle geri dönecek Allah'ın izniyle ;) Dinlemeye ve yüzleşmeye devam o halde |
Cevap: tanışma merhaba mimü :D umarım bütün isteklerine kavuşursun:) |
Cevap: tanışma Alıntı:
|
Cevap: tanışma Yeniden hoş geldin yanımıza, bu kez istediğin sene çabucak kavuşman dileğimle Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:51 PM. |