![]() |
nasıl kullanacağım? Merhaba arkadaşlar, Burada yeniyim. yazılanlar fazlasıyla umut verici görünüyor. (sevincli) ben de deneyeyim dedim. telkinleri ne kadar dinlemek yeterli oluyor? ara vermekte sıkıntı var mı yoksa kesintisiz mi dinlenmeli? teşekkürler |
Cevap: nasıl kullanacağım? ben 2 yıldır dinliyorum. uzun bir süre bırakmıştım yine kötü hallerim oldu. ve yeniden başladım. |
Cevap: nasıl kullanacağım? mrb hoşgeldin aramıza..senin direncine bağlı biraz değişime açıksan süreç hızlı ilerliyor...eğer çalışmayı içselleştirebilirsen yani olumlamaları iç sesinle yapabilirsen bu seveye de kessen bile etkilenmezsin diye düşünüyorum çünkü o olumlamalaarı artık sen kendin yapabiliyorsundur |
Cevap: nasıl kullanacağım? Kendine göre ihtiyacına göre de dinleyebilirsin. Tavsiye edilen sürelerde de dinleyebilirsin. İlk olarak önerilen suçluluk+ego günde 8-10 saat bir hafta on gün böyle devam sonra ego sabit başka telkinler ekleyebilirsin isteğine ihtiyacına göre ara vermeyi unutma. Gün içinde sürekli dinlemek yerine ara ver. 10-14 saate kadar dinleyebilirsin. Ya da uyku süresince dinleyebilirsin. |
Cevap: nasıl kullanacağım? cevaplarınız için çok teşekkür ederim. bu arada benim de forumu daha detaylı incelemeye fırsatım oldu. Umut doldum :)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:05 AM. |