Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   merhaba hayatımı değiştirecek forum :D (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622802)

dafidaf 05-04-2013 03:11 PM

merhaba hayatımı değiştirecek forum :D

selam arkadaşlar merhabalar öncelikle hepinize tüm site çalışanlarına teşekkürler uzun zamandır hiçbir siteye üye olupta foruma yazı yazmamıştım beni buna ikna ettiniz :)))
bir kitap okumuştum isim vermek doğru olurmu bilmem aslında herşeyin bilinçaltımızda bittiğini anlatan bir kitap (tabi benim konum kilo maalesef)
kitabı okudum belirli müddet durdu sonra netten bilinçaltını biraz daha araştırmaya karar werdim kiii hoppp sizin siteye üye oluvermişim
ne kadar bende işe yarayacak bu telkinler bilemiyorum ama denemeye değer diye düşünüyorum. bu arada forumda okadar çok okunacak şey varki nerden başlayacağımı ne yapacağımı şaşırmış durumdayım siteye üye olmadan önce kilo verme telkini indirmiştim 3 gündür de dinliyorum ama öncelikli yapmam gereken şeylere karar veremedim sizlerden yardım bekliyorumm umtsuz bi vakayım bu konuda gerçi 1 aydır diyet yapıyorum diyet yapmak değilde yeme alışkanlıklarımı değiştirmeye çalışıyorum diyelim bu sonuçlada 8 kiloyu verdim ama daha çok yol kat etmem gerekiyo e şimdilik bu kadar sizi tanıdığıma sewindim inşallah bana yardımcı olursunuz t678

sweeet 09-04-2013 08:34 PM

Cevap: merhaba hayatımı değiştirecek forum :D

Hoş geldin yanımıza temel telkinlerimiz ego+suçluluk telkinleri ile başla okumaya da dikkatini çeken konulardan başla.

dafidaf 12-04-2013 09:24 AM

ya ne bileyim ben direk ona adapte olduğumiçin güven kilo wermeyi dinliyorum ama bi gerçek war asla inkar edemeyeceğim ilk zamanlar annem beynim şişti diyodu şimdi bana senin yüzünden canım bişey istesede aç değilken yemek istemiyorum diyor işte telkin mucizesi :D tabi ben butun gece hoperlörden açıyorum sesi herkes onla uyuyo ewde :)))) ama bende diyetle beraber çok yardımcıoldu cidden bilinçaltıma yer etmeye başladı diye düşünüyorum ama bir başağrısı bir de karmaşık rüyalar warki sormayın gitsin...........

mehtap1606 12-04-2013 09:40 AM

hoşgeldinn davidaf :)

mehtap1606 12-04-2013 09:41 AM

2 sene önce ben de burdaki ücretsiz kilverme telkiniyle 14 kilo vermişti 2 sene korudum o kiloyu fakat telkinleri 2 sene hiç dinlemeyince eski kiloma geri döndüm ve şimdi tekrar buradayım ve çok mutluyum burada sizlerle olduğum için

mehtap1606 12-04-2013 09:42 AM

sweet arkadaşımızın da dediği gibi mutlaka ego güçlendirici-kendine güven ve suçlulukla başlamalısın kilo verme telkinine en erken 2 hafta en geç 1 ay sonra bu telkinlere ekleyerek başlamalısın.

dafidaf 12-04-2013 10:31 PM

AMA SONUÇTA BENİM DİNLEDİĞİM KİLO VERME GÜVEN TELKİNİ İÇERİĞİNİ OKUDUM HEM GÜVEN HEM KİLO OLMAZMI??? BİDE ALLIŞTIM TELKİNİN ETKİ ETTİĞİNİ DE HİSSEDİYORUM ŞİMDİ BIRAKMAK SÇMA OLMAZMI 1.5 HAFTADIR DİNLİYORUM ÇÜNKÜ HEMDE BENCE 8 SAATTENDE FAZLA

mehtap1606 12-04-2013 10:51 PM

senin gibi sadece kilo vermeyi dinleyenler de var hatta kilo veriyorlar.ben de dinleyince şuan bile anında iştah kesikliği yaşıyorum.demek istediğim eğer sen kişisel gelişim amaçlı buradaysan dediğimiz telkinlerle mutlaka başlamalısın.ayrıca kilo probleminin asıl kaynağı geçmişindeki suçlulukların veya güven eksikliğinden de kaynaklanıyor olabilir, işte o zaman kilo verme telkini sende işe yaramaz çünkü öncelikle bilinçaltı temizliği yapman sonra yeni alışkalıklar edinmen lazım.

dafidaf 12-04-2013 10:53 PM

hiç bu yonden düşünmemiştim peki sırayla çalsam?? wazgeçmek istemiyorumm ondan :))))

mehtap1606 12-04-2013 10:57 PM

biliyorum yaz geliyor kilolardan biran önce kurtulmak istiyoruz, aynı durumdayım ben de :) çekirdek inanç çalışmalarımı gece dinliyorum gündüzleri ise kilo vermeyi. sen de istersen bu yolu deneyebilirsin. nasıl etki ettiğini yine burada paylaşırsın deneyimli arkadaşlarımızla sana yardımcı oluruz.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:14 PM.