![]() |
yarından umutlu:)) Herkese çoook enerjik bir merhaba diyorum :))) henüz keşfediyorum forumu ve inşallah bundan sonra da takibimde olacak.Zaman zaman inanılmaz mutsuz hissediyorum kendimi ve sizler gibi bu alana ilgisi olanların beni daha net anlayacağını düşünüyorum.Umarım değerli yardımlarınızı,tavsiyelerinizi esirgemezsiniz.. actionsmile |
Cevap: yarından umutlu:)) Çekirdek inanç çalışması yaptırdım .bazen çok sık dinliyorum bazen de seyrek ama hiç dinlemediğim olmuyor. Günde önerilen saati dinleyeceğim ve inşallah tekrar eden olaylar zincirini kıracağım.. :)) |
Cevap: yarından umutlu:)) Hoş geldin yanımıza. Ne kadar çok dinlersen o kadar çabuk verim alırsın. Ben de yeni çekirdek inanç çalışması yaptırdım. Her gün bol bol dinliyorum. Gelişmelerden haberdar et bizleri de. Sevgiler. |
Cevap: yarından umutlu:)) Hoşbulduk :))) Muhakkak yazacağım heyecanla bekliyorum değişimi .. Sevgiler :))) |
Cevap: yarından umutlu:)) Eğer bir günlük açarsanız hem siz kendinizi daha kolay takip edebilirsiniz hem de biz sizin gelişmelerinizi daha kolay takip edebiliriz. Üyelerin değişim günlükleri kategorisine bakabilir diğer üyelerin hikayelerine de ulaşabilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...im-gunlukleri/ |
Cevap: yarından umutlu:)) selam gençler bu siteyi ve sizleri uzun zamandır takip ediyorum seviyeli ve saygı içerisindeki paylaşımlarınız sizlere merhaba demek ve aranızda olmayı paylaşımlarda bulunmayı ve yararlanmak dileğiyle.. |
Cevap: yarından umutlu:)) Ne iyi etmişsiniz sessizliğinizi bozmakla, yeniden sizi buralarda görmek dileğiyle hoş geldiniz. |
Cevap: yarından umutlu:)) Ne kadar çok o kadar iyi :) Hoşgeldiniz... |
Cevap: yarından umutlu:)) Alıntı:
Alıntı:
kahvesmiley |
Cevap: yarından umutlu:)) Atlente Aramıza hoşgeldin... çekirdek inanç çalışmasında umduğun değişimleri gerçekleştirirsin inşallah. Zaten herkesin istedediği şey bu deyilmi bu zamana kadar bizi yöneten bilinçaltımızı şimdi biz yönetmeye çalışıyoruz bu konuda bana ve herkese azim diliyorum..:)) Sevgi ve huzurla..:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:15 AM. |