Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/forumdisplay.php?f=42)
-   -   Yeni den dogacagim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/showthread.php?t=622642)

ebruflz 12-02-2013 07:17 PM

Yeni den dogacagim

Bunun icin bu ilk adimim 2588925889

AZZ03 13-02-2013 12:32 PM

Cevap: Yeni den dogacagim

geriye dönebilsem yaşadıklarımı değiştirebilirmiydim yoksa yine aynı noktada mı olurdum\

cansuyu 13-02-2013 12:46 PM

“ kendinden kaçanlara
saklanacak yer kalmaz dünyada
gün gelir kendileriyle tanışırlar

asıl yalnızlık o zaman başlar
hayata geç kalmıştır kendine geç kalan
şairin dediği gibi
bir daha yaşamak zorunda kalır
geçmişi anlamayan…”

Murathan Mungan...

sweeet 13-02-2013 01:37 PM

Hoş geldiniz yanımıza. Adımlarınızın devamını görmek ve başarılarınızı da takip etmek isteriz.

Neden dönmek düşünülür ki geçmişe. Aslında elinde sihirli bir zaman makinesi affetmeyi öğrenmektir belki de geçmiş hataları düzelten. Bugüne sahip çıkıp geleceği güzelleştirebilmektir. Geri ancak ders alınması için bakılır yoksa hayat hep ileri akmalıdır. Değişim değil bu yüzden gelişim diliyorum herkese. Çünkü gelişim hep iyi yönde ileriye doğru gerçekleşen değişimlerdir.

Sevgiler.

cansuyu 13-02-2013 02:42 PM

‎"İnsan yaşam yoluna dönüp baktığında, bu yaşamın 'lâbirent gibi karışık ilerleyişini' bir bakışta gördüğünde ve böylece kimi kaçırılmış mutlulukları, kimi çağrılmış mutsuzlukları görmek zorunda kaldığında, kendi kendini suçlamakta aşırıya gidebilir. Çünkü kendi yaşamımızın akışı, kesinlikle salt kendi eserimiz değildir; tersine, iç içe geçen ve birbirlerini karşılıklı olarak değiştiren iki unsurun, yani olayların sıralanışının ve kendi kararlarımızın sıralanışının bir ürünüdür.

Dahası, her ikisinde de ufkumuz çok sınırlıdır, hangi kararları vereceğimizi çok önceden kestiremeyiz ve olayları da önceden göremeyiz, tersine, ikisinden de yalnızca o andakileri çok iyi bilebiliriz. Bu yüzden, hedefimiz henüz uzakta olduğu sürece ona doğru dümen kıramayız bile; tersine, yönümüzü sadece yaklaşık olarak ve tahminlere göre buluruz, yani sık sık rüzgâra karşı yol almamız gerekir. Yapabileceğimiz tek şey, kararlarımızı her zaman, bizi asıl hedefe götürecek isabetlilikte olmaları umuduyla, o anki koşullara göre vermektir."

Arthur Schopenhauer

maviinci 13-02-2013 07:23 PM

Alıntı:

AZZ03 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 836861)
geriye dönebilsem yaşadıklarımı değiştirebilirmiydim yoksa yine aynı noktada mı olurdum\

bugünün de yarına göre geride kalacak, unutma.. belki de bu olasılıksal paradokslarla boğuşmak yerine, cansuyu'nun paylaşımını okuyup harekete geçmelisin..:))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:32 PM.