![]() |
tanışma Merhaba arkadaşlar, henüz üye oldum, bu siteden faydalanmak istiyorum. Ana sayfada bedava telkinler kısmını indirdim fakat olumsuz telkin cümleleri içeriyor. Yenilenmiş ve olumlu cümlelerden oluşan mp3 telkinler varsa linkini belirtirseniz sevinirim. music45 |
Cevap: tanışma öncelikle merhaba. ben mentalizme kafayı taktığım için buralara sürüklendim. açıkçası telkinleri severim ama bir türlü güvenemiyorum. Eee.. nede olsa az subliminal mesajları izlemedik. halada mentalizm hakkında araştırmalar yapıyorum.bilgisi olan ve paylaşan olursa memnun olurum. |
Cevap: tanışma Hoş geldin yanımıza. Forumdaki telkinler güvenilir ve faydalıdır. Denemeni tavsiye ederim. Forumda parapsikoloji ile ilgili gğzel paylaşımlar bulabilirsin. Sevgiler. |
Cevap: tanışma Hosgeldiniz aramiza... Sevgili Senem, Telkin cumlelerinin icerigindeki olumsuz cumleler onemsizdir... Affirmasyon ve olumlama olarak kisisel gelisiim konulari var, oncelikle bunlari sitenin forum bolumunde arastirmani oneririm, yararli bilgiler edineceksin.... Sevgili Ugur, Aramiza hosgeldiniz... Dinlemenizi oneririm , 1 hafta icerisinde etkilerini gorebilirsiniz... Sevgiyle. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:59 AM. |